Mød de færdiguddannede
Naturterapeutisk mindfulness instruktører

Herunder kan du finde nogle af de færdiguddannede Naturterapeutisk Mindfulness instruktører. Du kan finde mere information om de workshops, sessioner mm som instruktørerne tilbyder på deres respektive hjemmesider.

UDDANNEDE NATURTERAPEUTISK MINDFULNESS INSTRUKTØRER

Catrin Maria Giehm

Jeg er her for at skabe rum for stilhed i en støjende verden. Sammen med skoven vil jeg invitere til et ånderum, hvor du får mulighed for at mærke den ro og nærvær der hviler. Høre din indre stemme, mærke de svar du allerede selv gemmer på. Jeg tilbyder stilhedsvandring, naturcirkel og 1:1 session.

Område
Nordsjælland

Hanna Højer

Jeg har fokus på samspillet mellem krop og natur, da min erfaring er at vi lærer bedre i bevægelse. På mine sessioner/workshops inkluderer jeg let vandring, silent walks, mindfulness øvelser og blød yoga som alle kan være med til.
 
Jeg tilbyder workshops, 1:1 sessioner og forløb, for alle med interesse for at komme ud i naturen. Sammen skaber vi et rum for at lade sanseligheden komme til, så tankerne kan få en pause og naturen få den plads i dig.

Område
Odsherred og i København og omegn.

Kontakt
Telefon: 42705550
hanna.hoejer@gmail.com

Jesper Vendelbo

Jeg holder rummet i skoven og sammen udforsker vi de terapeutiske muligheder naturen byder på, når vi er nærværende og sanseligt til stede. Med resonans i naturen holder jeg meditative stillevandringer i tusmørketimen, tilbyder workshops til grupper og har 1:1 sessioner. 

Ved at nærme os naturen med tid til langsommelighed og ro til at mærke efter, kan vi endnu bedre erfare vores uløselige forbundethed med naturen. Ved at træne vores nærvær, kan vi blive bedre til at lytte – både til naturen omkring os, men ikke mindst til os selv og vores iboende inderste fornemmelser. 

Område
Sjælland

Kontakt
Hjemmeside

Katrine Aksfelt Holm

Jeg tilbyder mindfulness i naturen for mennesker i byen i mit firma BYVÏLD. Jeg bor selv midt i byens heftige puls og nyder det, samtidig med at jeg udforsker, hvordan vi bymennesker kan skabe en forbindelse til den skønhed, livskraft og ro, der er i naturen omkring os. Formålet er at skabe en mere bæredygtig livsstil i balance.

Jeg tilbyder workshops og 1:1-sessioner i bynære naturområder; bl.a. guidede ture på Rute til Ro på Amager Fælled i samarbejde med Nina Lerche og Københavns Kommune, kurser i naturbaseret meditation og mindfulde fuldmånevandringer ved Skodsborg. 

Område
København og Nordsjælland

Sigrid Fay

Jeg tilbyder naturterapi og mindfulness i naturen. Jeg arbejder ud fra en forståelse af altings forbundethed og er inspireret af shamanisme og begrebet rewilding. Rewilding betyder at komme tilbage til vores oprindelige vilde udtryk og et liv i større samhørighed med naturen.

Jeg tilbyder 1:1 sessioner, workshops og forløb. Jeg holder rum for at kvinder alene og i fælleskab, kan gå på opdagelse i sig selv og udforske deres indre vildskab og tage deres kraft hjem. Ved at vække sanserne, skabe nærvær med os selv og naturen kan vi tage på en indre rejse, der skaber mulighed for nye refleksioner og indsigter. Det sker gennem mindfulness øvelser, naturterapi, bevægelse, stemmes kraft og shamanistiske øvelser. 

Område
Århus

Tina Gliese

Jeg har stiftet min virksomhed med det formål, at støtte mennesker på deres rejse hjem til en dyb forbindelse til dem selv og naturen og at leve og virke fra det sted.

Jeg skaber og holder rum for fællesskaber med ligesindede og er en støttende hånd i ryggen på mennesker, som er på rejsen hjem til en dyb forbindelse til dem selv og naturen.

Jeg tilbyder bl.a. gruppeforløb samt 1:1 forløb.

Område
Sjælland