Kom med på introworkshop

Få en introduktion til hvad uddannelsen i Naturterapeutisk Mindfulness handler om.
Hvis du er interesseret i uddannelsen, er du meget velkommen til at deltage i én af vores introworkshops. 

Introworkshop i skoven

Vi afholder introworkshops i Jægersborg Hegn v. Skodsborg på følgende nedenstående datoer:

Tirsdag d. 14. maj kl. 10-13

Torsdag d. 30. maj kl. 10-13

Onsdag d. 12. juni kl. 15-18

Tirsdag d. 6. august kl. 10-13

Torsdag d. 15. august kl. 15-18

Selve uddannelsen er erfaringsbaseret, derfor vil workshoppen afspejle denne form. Jeg guider dig og de andre deltagere igennem en Naturterapeutisk Mindfulness session, med fokus på at skabe ro i nervesystemet, skabe forbindelse til den indre og ydre natur samt en mulighed for at udforske hvad det vil sige at lytte til naturens sprog og invitationer.

Jeg fortæller lidt indledede om naturterapeutisk mindfulness inden vi går ind i skoven. Vi vil bruge den første times tid på at lande i skoven og derefter vil vi lave nogle små øvelser, så du kan få en fornemmelse af, hvordan vi arbejder på uddannelsen. Den sidste halve time serverer jeg te og fortæller mere om uddannelsen i Naturterapeutisk Mindfulness. Du kan derefter stille de spørgsmål du måtte have omkring uddannelsen.

Du får tilsendt mere information om workshoppen to dage inden vi mødes.

Vi mødes på parkeringspladsen v. Bøllemosevej, 2942 Skodsborg

Tilmeld dig introworkshoppen herunder

Online infomøde på Zoom

Der afholdes online infomøde om uddannelsen i Naturterapeutisk Mindfulness d. 8. august 2024 kl. 10-12. Eventet varer 2 timer og foregår over zoom. Infomødet er for alle med interesse for uddannelsen.

På det online infomøde guides deltagerne i en naturbaseret nærværspraksis, som kan give en fornemmelse af, hvordan vi arbejder på uddannelsen. Derudover vil Nina fortælle om uddannelsen og der er mulighed for at stille spørgsmål.