Privatlivspolitik

Privatlivspolitik

Jeg ønsker at inspirere dig, til at skabe fred, ro og harmoni i dit liv. Det gør jeg gennem denne hjemmeside, de sociale medier, mit nyhedsbrev og produkter i webshoppen.

Det skal selvfølgelig være sikkert for dig at handle hos mig, og du skal vide, at jeg er med til at værne om dit privatliv. Derfor kan du i denne privatlivspolitik læse om, hvordan jeg indsamler og bruger din personoplysninger.
Ved at købe mine produkter og tilmelde dig mine services, så accepterer du samtidig denne privatlivspolitik.

Disse oplysninger indsamler jeg

Hele min hjemmeside gør brug af cookies, som lagrer nogle oplysninger om dig. Derfor bliver din adfærd på hjemmesiden, tracket via google analytics. Det gør jeg for at hele tiden at følge med I, hvad du og mine andre følgere bedst kan lide, og for at blive bedre. Hvis du skriver en kommentar på hjemmesiden, så bliver din email registreret, så jeg ved at du ikke er en robot, samt sikrer at jeg ikke modtager spam.

Køb af produkt i webshoppen

Når du køber et produkt på shoppen, indsamler jeg dine transaktionsoplysninger. Alle mine betalingsaktiviteteter varetages af Stipe og PayPal, dsv. jeg opbevarer ikke dine kreditkortoplysninger i mit system. Jeg indsamler til gengæld dine transaktionsoplysninger (dvs. hvilke vare du har købt i webshoppen dit navn og din adresse). Disse oplysninger giver mig mulighed for at behandle din ordre, sende dig en regning og samtidig har jeg mulighed for at kontakte dig, hvis der er problemer ved købet.

Deling af oplysninger

Dine oplysninger vil aldrig blive solgt til en tredjepart. Jeg deler kun dine oplysninger med min hosting-udbyder samt MailChimp som jeg bruger til at kunne sende dig mit nyhedsbrev.

Opbevaring af persondata

Jeg opbevarer dit navn og din email, når du tilmelder dig mit nyhedsbrev (hvilket du til enhver tid kan framelde dig igen). Ved køb af et produkt i webshoppen, sletter jeg dine personoplysninger, når jeg ikke længere behøver dem til mine forretningsmæssige behov.

Dine rettigheder

Du kan til enhver tid skrive til mig på mail@ninalerche.dk, hvis du vil have oplyst hvilke data jeg har opbevaret om dig. Du kan også bede mig om at slette dine personoplysninger, hvis du ønsker dette. Du er desuden berettiget til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du mener at min indsamling eller brug af personoplysninger strider med den gældende lovgivning.

Kontakt mig

Har du spørgsmål til denne privatlivspolitik så kontakt mig gerne på mail@ninalerche.dk

Kontaktoplysninger:

Nina Lerche, Carl Møllers Alle 22, 2860 Søborg

Tlf. 61692346

CVR: 38560085

Opdateret d. 21. februar 2020