Katrine Nielsen

Katrine Nielsen – Færdiguddannet Naturterapeutisk Mindfulness instruktør i 2022

Jeg er optaget af, hvordan vi som mennesker i samfundet anno 2023 kan skabe ro, nærvær, balance og indsigt i os, gennem at forbinde os med naturen. Mit ønske er at udbrede dette gennem mit arbejde med naturterapeutisk mindfulness. Min målgruppe er således dig med et behov eller blot en nysgerrighed eller dig som fagperson (ansat eller leder), som ønsker at gøre brug af naturen mere/anderledes. Som baggrund er jeg også uddannet fysioterapeut.

I samarbejde med deltageren/-erne besluttes, hvad der skal være centralt i sessionerne, og derudfra sammensætter jeg et program, som udspiller sig i og med naturen i en enkelt session eller i et forløb.

Mit arbejde med naturterapeutisk mindfulness sker p.t. inden for det sundhedsfaglige felt. Bl.a. har jeg afholdt personaledage for sundhedspersonale, hvor f.eks. egenomsorg og fællesskab kunne være omdrejningspunkt. Jeg har forløb også for sundhedspersonale med temaet ” virkemidler i naturen”, hvor deltagerne på egen krop oplever effekten af samvær i og med naturen samt afprøver øvelser, som de kan anvende i deres arbejde med borgere i naturen. Jeg har også erfaring med forløb til mennesker, der har sygdom inde på livet.

Hvis du er nysgerrig på, om du og jeg kan strikke et forløb sammen, kan du kontakte mig på telefon eller mail herunder. 

Område: Nordjylland (men andre områder kan være en mulighed)

Tlf. 28 86 79 11