Modul 4 – Uddannelsen i naturterapeutisk mindfulness

Det føltes nærmest som forår, da jeg landede i skoven i morges. Måske fordi jeg kom direkte fra sneen i Sverige. Måske fordi der var fuglekvidder og små forårstegn overalt i skoven. Måske fordi forårsenergien langsomt finder vej i min krop. Uanset hvad, så havde jeg set frem til dagen i dag, hvor deltagerne på min uddannelse blev introduceret til, hvordan vi kan udforske naturens fire elementer i den indre og ydre natur.

I dag blev jeg både stolt og glad over at opleve, hvordan deltagerne hver især stoler mere og mere på deres intuition og tør gå med det der mærkes rigtigt ? vores indre natur lyver aldrig. Spørgsmålet er om vi tør lytte og følge det vi hører!

Det gjorde landingen blød, ovenpå en uges ferie, at tilbringe dagen sammen med de her dygtige og ultra dedikerede mennesker, som alle brænder for at inddrage naturen i deres arbejdsliv. Jeg glæder mig så meget til at se, hvordan de hver især kommer til at videreformidle alt det vi arbejder med på uddannelsen.

Du kan læse mere om modulet og dets indhold her.

#naturterapeutiskmindfulness
#modul4 #naturterapi #mindfulness#naturbaseretmindfulness#mindfulnessbaseretnaturterapi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *