FORESTIL DIG…

…at du sidder omkring bålet, i en cirkel, sammen med en gruppe af kvinder. Kvinder der på den ene eller anden måde minder om dig. Kvinder der forstår dig. Kvinder der støtter dig. Kvinder der lytter til dig. Og hvis historier du kan spejle dig i.
 

Forestil dig, at du sidder dér midt i cirklen af kvinder, og mærker, at lige her… Lige her kan du være DIG. Lige her, er der plads til, at du kan lade maskerne falde, og åbne dit hjerte. Lige her er det nok, at være den, som du mærker, at du er, inderst inde.

   

HVAD SKAL DER SKE UNDERVEJS?

En naturcirkel foregår under åben himmel, ude i skoven. Jeg oplever, at vi får en større kontakt med os selv, når vi befinder os foran bålet imellem træer, jorden og himlen. Vi mødes omkring det at være kvinde, og om hvordan vi kan forstå vores egen indre natur, ved at lære af naturen omkring os. 
 
Hver cirkel har sit eget tema. Fælles for dem alle er, at jeg lader mig inspirere af årstidernes rytme og de forskellige energier, der er tilstede i den pågældende årstid. 
 
Vi laver små øvelser og ritualer. Deler de indsigter der lander undervejs. Din opgave er blot at komme, som den du er, at tillade og modtage det, som dukker op undervejs, dele en bid af dig selv, og lytte til de andre kvinder i cirklen. Det handler ikke om at blive fixet, men derimod om, at være med det der er. Når vi bliver lyttet til, og får mulighed for at dele der, der fylder noget indeni os, så opstår der en helt naturlig healing. 
 
Derudover vil der hver gang være fokus på:
  • Forbindelse til dig selv
  • Bevægelse
  • Fordybelse og refleksioner
  • Deling i gruppen
  • Årstidens energier
 

HER ER PLADS TIL DIG  

Jeg har i gennem de sidste fem år oplevet, hvor smukt og magisk et fællesskab af kvinder kan være. Jeg har altid haft en indre fortælling om, at jeg ikke kunne finde ud af at være en del af en gruppe, at jeg var hende der stod undenfor. Men i de sidste par år har jeg arbejdet på at blive mere modig, at turde stille mig selv frem, og derfor sad jeg pludselig midt i en gruppe af kvinder. Mig som der var vant til at klare alting selv, fordi det føltes mindre risikabelt.
 
Midt i den her gruppe af kvinder, fandt jeg ud af, at jeg ikke er alene. Jeg mærkede den vildeste følelse af at være forbundet. Forbundet med de andre kvinder. Forbundet med mig selv. 
 
Jeg oplevede, at de fleste af os, bærer rundt på mange af de samme følelser. Følelser af ikke at være god nok, følelser af at være forkert eller udenfor. Vi har alle den samme angst for at skille os ud. For mig har denne erkendelse været en af de mest transformerende oplevelser i mit liv.
 
Når vi deler en bid af os selv, med ligesindende kvinder, så opstår der der en helt særlig magi. Og den magi vil jeg gerne dele med dig. 
 

Kom som den du er. And let the magic begin…

KOM MED

Dato for næste cirkel: Næste cirkel bliver afholdt i slutningen af maj. Dato kommer hurtigst muligt

 

PRAKTISK

Pris: 175 kr.

Sted: Vi mødes i skoven omkring Furesøen og Bagsværd sø (du får den præcise adresse v. tilmelding).

Medbring: En notesbog, kuglepen, varmt tøj, tæppe og pude. 

SPØRGSMÅL

Hvis du har nogen spørgsmål eller er usikker på om en cirkel er noget for dig, så må du meget gerne skrive til mig på mail@ninalerche.dk

TILMELDING

Du bliver automatisk tilmeldt, når din betaling er gået igennem.