Visionboard og en kærlighedserklæring til livet

Dagen begynder her. Med det visionboard jeg aldrig fik lavet.

Jeg husker ofte mig selv på, at JEG er den, der skaber min dag. Jeg bestemmer selv, hvor jeg vil hen. Og i dag bestemmer jeg, at det er tid til at sætte en intention for den kommende tid. Det starter her. Med saks, lim og gamle magasiner.

Om en times tid kører jeg nordpå med @tinatichtach og min skønne praktikant Michelle, fordi jeg har rykket dagens arbejde op til Tisvilde Hegn. Vi skal have de sidste detaljer til modul 5 på plads – hvor Marta @skovbadning_cph kommer og indfører deltagerne i skovbadningens kunst.

Solen skinner. Skoven kalder. Og den dag jeg skaber i dag gør mig glad, og føles som en kærlighedserklæring til mig selv og livet.

Visionboard og en kærlighedserklæring til livet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.