Vi favner os selv og efteråret

Vi favner os selv og efteråret lige her. Til lyden af gæs der flyver henover himlen og havet der suser i det fjerne. Til duften af jord. Våd jord som tager imod hvert et blad, der har givet slip.

Den duft. Duften af jord. Og forrådnelse. Den kalder mig dybere og dybere ind. Skaber en åbning som min krop instinktivt forstår. Og lige her. Overgiver jeg mig. Bliver stille og blød. Mærker at jeg favner jorden. Og jorden favner mig.

Efterårsferien startet og jeg vælger at gemme telefonen væk. Fordi jeg har lige noget jord og vigtigst af alt nogle mennesker, som skal elskes. Kærlighed er nærvær, så jeg elsker med min tid, min opmærksomhed og min krop, som åbner sig i store varme favntag. Og det sker allerbedst uden min telefon i hånden. Nyd ferie smukke du. Vi ses på den anden side.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.