Vandet er min største læremester

Temaet for dette modul på naturterapeutuddannelsen er ild. Både den indre ild og den som solen og bålet beriger os med. Det føles nærmest komisk at dagen slutter af med torden og det længeventede regnvejr. Det er balance der vil noget.

Jeg har rigelig indre ild, så i mit liv er vandet et af de vigtigste elementer. Vandet er blevet en af mine største læremestre og det har på så mange måder ændret mit liv at bade i havet hele året. Vandet lærer mig om overgivelse. Det lærer mig at flyde med istedet for at kæmpe imod. Vandet balancerer mig og viser mig vejen til ro og accept.

Så når regn og torden kommer rullende med udstrakte arme, så tager jeg imod med ligeså udstrakte arme. Vender ansigtet op imod himlen og sender taknemmelige tanker til vejrguderne. Tak ?? Uden vand brænder jeg ud. Og det samme gør resten af naturen. Fordi vand er forudsætningen for alt liv. Både dit og mit.

#naturterapi#balance#regn#vand#hav#naturbaseretmindfulness#natur#defireelementer#naturterapeut#naturenhealer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *