Valgdag og naturens stemme

“Tænk hvis dyr og træer kunne stemme, så ville de grønne helt sikkert vinde” sagde Tobias, mens vi gik op til valgstedet.

Ja, tænk hvis… tanken gjorde mig både glad og ked af det på én og samme tid.

Jeg tror, de ville stemme på ‘Værens partiet’. Livets parti. Et parti som kun de færreste kender, fordi de har alt for travlt til at stoppe op. Deres valgplakater hænger ellers overalt, hvis blot du stopper op og kigger rigtig efter. Værens partiet er den tavse stemme. Det er den energi, der ligger bag alting. Den energi som træer, dyr og mennesker består af og gror fra.

Jeg tror at Værens partiets tre mærkesager ville være
* Stilhed
* Kig-ud-i-luften-tid
* Mærk-indad-tid.

Måske ville deres slogan sågar være ‘Gro i ro’.
.
Hvad ville vi finde der i ro’en og stilheden…? Det skal jeg sige dig: Vi ville finde kærligheden. Den kærlighed, som ligger bagved og inden i alting, som et lydløst tæppe der altid omslutter os.

Og kærligheden, ja den, ville minde os om, hvad livet egentlig handler om. Den ville lære os alt, hvad vi har brug for at vide. Den ville vække os og bringe os hjem. Den ville bringe os hver især en dyb og meningsfuld ro.

Så hvad ville der mon ske hvis dyr og træer kunne stemme? Hvad ville der ske hvis vi fik lov til at ‘gro i ro’? Hvad ville der ske, hvis vi forbandt os til den kærlighed som alting gror fra? Hvad ville der mon ske…?
.
#indrefred #kærlighed #værenspartiet#groiro #mitvalg #kærlighedtillivet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *