Udsigten handler om øjnene der ser

Udsigten handler altid om øjnene der ser. Idag så jeg små skulende dyr med næsen i vandoverfladen, da jeg kiggede ud på Geirangerfjorden (som btw er på UNESCO’s verdensarvsliste). Så kan du måske gætte dig til hvordan min indre tilstand var…?! Jo ser du. Jeg er en ganske almindelig super sensitiv mor. Der holder ferie med sin ganske almindelige familie. Hvilket betyder… at jeg helt efter bogen er nået til udmattelsesfasen.

Jeg er udmattet. Af at svare på spørgsmål. Af at sidde i en bil med verdens gladeste unger, hvis lyde får mine trætte ører til at skrige på ro. Af smukke udsigter. Af skænderier som opstår fordi jeg prøver at være mig midt i os. Af at bo nye steder. Af at rydde op og lave mad. Af planlægning. Af et sløjt barn der snorker så det runger. Af at blive holdt vågen af selvsamme snorken. Af en ryg som gør ondt hele tiden. Af manglende voksentid. Af at være sammen 24-7. Jeg er udmattet af at holde ferie!

Jeg har prioriteret mine stunder alene højt i denne ferie. Jeg har haft tid for mig selv hver eneste dag. Mediteret. Lavet yoga. Læst bøger. Kigget ud i luften. Skrevet. Men hver gang er der liiiige en der skal sige noget. En der skal lyttes på. Trøstes. Og have hjælp.

Jeg trækker grænser op. Som bliver visket ud. Gang på gang. Fordi jeg er mor. Til to børn der elsker at snakke med mig og til mig. Hvilket er den største gave. Men også en sindsyg svær balancekunst.

Thats my life. Lige her midt i ferien. Idag sad jeg grædende under en skilift, ønskede at jeg havde et overskud som bare ikke var der i dag. Jeg græd, i armene på Thomas og fik sat ord på alle de følelser der væltede rundt indeni – mens børnene løb op og ned af bakkerne bag os.

For mig er gråd en overgivelse. En overgivelse til mig selv og mine følelser. Og lige der midt i gråden lettede det hele. Jeg stoppede kampen mod mig selv. Slap ønsket om at det skulle være anderledes. Overgav mig til mig selv. Og mit liv. Mit smukke, fantastiske, følsomme liv. Som jeg gang på gang tror skal være anderledes. Og som jeg gang på gang ender med at erkende er præcis som det skal være.
#nofilterneeded #sensitiv#sensitivestemmer #sensitivmor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *