Midtvejsrefleksion

Nu er det blevet tid til at lave en midtvejsrefleksion...

Seks måneder er gået siden vi mødtes første gang, og du er nu halvvejs igennem uddannelsen i Naturterapeutisk Mindfulness. Tiden går med andre ord stærkt, og vi vil derfor invitere dig til at stoppe op et øjeblik og mærke ind i, hvad de første fire moduler har vækket og åbnet i dig.
 
Læring er det en proces. En bevægelse som sker før, under og efter vi mødes. Men vi glemmer hurtigt, hvor langt vi egentlig er kommet, og hvilke nye stier vi er gået af, måske uden helt at opdage det. Derfor vil vi invitere dig til at stoppe op og undersøge, hvad de første fire moduler har bevæget i dig.
 
Vi vil invitere dig til at sætte dig et roligt sted. Tag nogle rolige og dybe åndedrag og lad opmærksomheden hvile i din krop. Når du mærker at du har kontakt til dig selv, så kan du besvare spørgsmålene i spørgeskemaet. Der er ikke nogen rigtige eller forkerte svar. Spørgsmålene er med til at vække din bevidsthed om hvor du er lige nu ifht. uddannelsen. De er samtidig en invitation til at reflektere over, hvad du gerne vil have ud af den sidste del af uddannelsen.
 
Mens du besvarer spørgsmålene, vil vi invitere dig til at være opmærksom på den indre dialog der opstår. Det er en god mulighed for at praktisere mindfulness og møde dig selv med blødhed, nysgerrighed, tålmodig, ikke-dømmen og accept 🙂
 
Når du har afsendt skemaet, så lander den i vores indbakke, og du modtager en kopi på mail, så du kan gemme dine refleksioner til egen brug. Du deler altså dine refleksioner med os. Ikke fordi vi skal tjekke eller kontrollere dig. Vi læser med, fordi vi på den måde indsamler vigtig viden: Hvordan har du det? Hvordan oplever du din egen proces? Er der noget, vi kan justere og sætte ekstra fokus på?
 
Rigtig god fornøjelse!
 
De bedste hilsner 
Nina og resten af underviserteamet
 

Spørgsmål til midtvejsrefleksion