To uger i den islandske natur

To uger i den islandske natur er slut.
To vilde og storslåede uger med min mor, Thomas og børnene.
To uger med jord, sten, ild, vand, damp og dage der aldrig blev til nat.
To uger mellem fugle, heste og får.
To offline uger… som jeg ikke rigtig ved, hvordan jeg vender tilbage fra. En stor del af mig gider nemlig ikke eje en telefon.
Jeg vil bare sidde for at sidde. Under den åbne himmel. Midt i den uendelige stilhed.
Gå for at gå. På jorden der syder og koger.
Leve for at leve. Uden min telefon. Fordi livet bliver mere fattigt for mig med telefonen i hånden. Og de sidste par uger har vist mig, at jeg stadig ikke har fundet en balance mellem online og offline, som fungerer for mig. Så jeg grubler lidt videre over, hvordan jeg også i mit arbejdsliv kan mindske min tid på de sociale medier.

Men lige nu tjekkede jeg bare ind for at sige hej til dig. Jeg håber sommeren gør dig godt og at du passer godt på dig selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.