To do-listen der gik amok – arbejde og selvomsorg

To do-listen der gik amok… Det har været en never ending arbejdsuge. Hver gang jeg har streget et punkt ud på min liste, så er der dukket to nye op. Men heldigvis vælger jeg selv, hvornår jeg sætter det sidste punktum, og så må resten vente til efter ferien.

Jeg nåede aldrig at sende podcasten med @mind4nature ud i verden – den kan I til gengæld glæde jer til, fordi Doreen har så mange guldkorn omkring stress, mindfulness og natur, som jeg glæder mig til at dele med jer.

Jeg nåede heller ikke at svare på alle de kommentarer og beskeder, som ligger og venter på mig, men jeg vender tilbage, det lover jeg!

Til gengæld er jeg næsten klar til at byde hold 1 på min uddannelse velkommen ude i skoven. Reservation af skoven er faldet på plads – fordi ja, det kræver en reservation, og det koster penge at bruge skoven i virksomhedssammenhæng. Deltagerne har fået deres første hjemmeopgave. Notesbøger, logo’er og alt det andet lækre materiale er næsten færdigt, og jeg er ved at revne af stolthed over, hvor godt det hele bliver!

Sidst, men bestemt ikke mindst, så har jeg ansat min første medarbejder, hvilket også har krævet fokus og energi at få til at ske. Et stort og varmt velkommen i folden @tinatichtach Du gør en stor forskel ved at være lige her ved min side.

Der sker så mange store ting lige nu, at det kræver lige dele arbejde og selvomsorg at komme igennem mine dage. Så jeg står her. Med fødderne plantet solidt i jorden. Vinden skubber mig fra side til side. Men jeg står fast. Mine dybe åndedrag holder mig solidt forankret, og jeg takker mig selv for at have opbygget et godt og solidt fundament, med dyb kontakt til mig selv og min kraft. Uden mit indre arbejde og uden bevidsthed og kontakt til min krop, så stod jeg ikke her.

Med de ord, vil jeg ønske dig den fineste og mest nærende efterårsferie ? Fyld den op med dybe åndedrag, jord under fødderne og vind i håret.

To do-listen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *