Tilbageblik på året der gik

Jeg har lavet et tilbageblik på året der gik i mit seneste nyhedsbrev, og jeg har også lyst til at dele ordene med dig der læser med her:

År 2019 har været et helt særligt og skelsættende år for mig.

Året startede med mørke. Januar var en virkelig tung måned for mig; jeg var ked af det, jeg følte at mit arbejdsliv var en fiasko og min længsel efter at gøre en forskel i verden føltes nærmest uudholdelig. Det var smertefuldt. Men jeg tillod smerten. Gav den plads og taletid… og det var den største gave, jeg kunne give mig selv. Fordi da smerten og længslen fik fuld taletid, mærkede jeg, at det var nu eller aldrig. Hvis jeg ikke steppede op, og fandt modet til at dele alt det jeg længtes efter at dele, så ville jeg være nødt til at lukke mit firma og finde en helt anden retning i livet… hvilket var noget nær det værste, jeg kunne forestille mig.

Jeg skrev derfor følgende tre intentioner for år 2019 i min notesbog:

Når året er slut, så har jeg sluppet følelsen af at min vej er uklar.

Når året er slut, så ved jeg, at jeg kan stole og tro på mig selv.

Når året er slut, så ved jeg, at jeg kan få succes på den lette måde.

Tro på mig selv, klarhed og succes på den lette måde! De tre intentioner har fulgt mig hele året.

Alt hvad jeg har gjort, er udsprunget af disse intentioner. I februar fokuserede jeg på at skabe KLARHED. Jeg samlede alle mine notesbøger i en stor bunke på mit spisebord og gik i gang med at rydde op og undersøge, hvad det var som stod mellem linjerne, og råbte på mig.

Lige der midt, imellem alle mine ord og tanker, stod det skrevet igen og igen; Uddannelse. Skole. Naturens skole. Spred ringe i vandet. Jeg vil skabe en uddannelse! Jeg havde skrevet om det på mange forskellige måder – men omdrejningspunktet var det samme; Det jeg længtes allermest efter, var at samle alt, hvad jeg har lært i én samlet pakke og lære det videre til andre. Vigtigst af alt, så skulle det som deltagerne lærte sprede ringe i vandet.

Jeg ville skabe en uddannelse!

Jeg skabte en uddannelse!

Den 21. oktober 2019, 9 måneder senere, satte jeg mig for første gang omkring bålet med 10 deltagere.

Deltagere som alle har dedikeret sig til at bruge ni måneder på, at uddanne sig til ‘naturterapeutisk mindfulnessinstruktører’. En uddannelse, som slet ikke fandtes, da året startede.

Det har været en kæmpe omvæltning – og samtidig noget af det mest naturlige, jeg nogensinde har skabt.

Med opstarten af uddannelsen gik jeg også fra at være solo-selvstændig til at samle et helt team omkring mig. Jeg har haft 3 praktikanter i løbet af året og i oktober ansatte jeg Tina i min virksomhed. Derudover har jeg ansat fire medundervisere på uddannelsen. Med andre ord: Min lille virksomhed er slet ikke så lille længere.

Nu sidder jeg her. Det er december. Og jeg kniber mig selv i armen. Jeg gjorde det! Jeg gjorde det sku’. Det har krævet mod, stædighed og vilje at stå her i dag. Det har været det mest sårbare år nogensinde. Det har krævet, at jeg bragte alt, hvad jeg har lært, i spil. Men ved at fokusere på min tre intentioner ‘tro på mig selv’, ‘klarhed’, og ‘lethed’ har jeg nu gjort min drøm til virkelighed.

Jeg har ikke gjort det alene. En række mennesker har hjulpet, støttet og heppet på mig undervejs. Jeg kunne ikke have gjort det uden dem. Og så er der dig. Du støtter mig og mit arbejde ved at læse med lige her. Måske er du også en af dem der følger, liker og sender mig opbakning gennem ord og tilkendegivelser på de sociale medier. Uden dig. Ingen mig. Vi står her sammen. Så jeg vil gerne slutte året af med, at sende dig en stor og kærlig tak fordi du vælger at være med her. Det betyder alverden for mig.

Foto af @katrineheller#tilbageblik #åretdergik#naturterapeutiskmindfulness#ninalerche #mitår #2019

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.