Tidlig morgen i skoven

Tidlig morgen i skoven. Dråberne på de nyudsprungne bøgeblade flirter med solen. Fuglenes sang sender ekko igennem hele skoven.

Jeg føler mig lille. Mærker ydmygheden over at få lov til at opleve den kraft som alting spirer frem med. Jeg kan bare se på mens magien sker. Modsat mit eget liv, så mærker jeg, at lige her sker alting af sig selv. Der er ingen tanker bag. Ingen strategi. Alting sker bare. Bladet springer ud. Suger solens lys til sig. Omdanner lyset til næring. Indtil lyset går på hæld. Og bladet slipper sit tag. Naturen går sin gang.

Altid kæmper jeg en kamp med min egen natur. Naturen som jeg fejlagtigt har lært, at jeg må styre, kontrollere og tvinge frem imod målet. Hvad vil der ske, hvis jeg overgiver mig. Hvis jeg lægger mig ned i skovbunden og lader naturen gør sit. Sulten ville melde sig. Kulden kommer nok snigende. Men hvad ville min krop gøre, hvis jeg slap taget? Hvor ville jeg blive ført hen? Hvad ville min brik i det store puslespil være?

Den ene tanke tager den anden. Men lige der stopper jeg op og breder armene ud til siden. Lader kroppen danse rundt i en solstråle. Lader mig føre. Af naturens sikre favntag. Giver slip. Helt slip. Her er jeg bare et stort dyr i skoven. Uden mål eller retning. Her er jeg. Jeg er.

#mindfulforandring#inaturen#changetheworld#changemarker#bethechange#indrefred#fred#slutfredmeddigselv#vejenhjem#møddigselv#sætfartenned#mærklivet#bevidsthverdag#stillestund#thesloweryougothemoreyoufeel#mindfulness#naturewalk#naturbaseretmindfulness#mindfulnessinaturen#stilhedsworkshop#silenceinnature#heartfulness

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *