Tanker fra en dag i livet som iværksætter

Jeg skriver mig igennem dagen med udsigt til æbletræer i fuldt flor og til lyden af solsorten, som forsøger at overdøve den brummende gravkoen på gaden.

De sidste par uger har jeg haft fuldt fokus på, at nu skal den uddannelse, som jeg har gået og hvisket om, sendes ud i verden. Så jeg skriver mig igennem al den indre modstand, som den proces har åbnet op for.

Jeg bliver hele tiden klogere. På mig selv først og fremmest. På hvor mange overbevisninger jeg har omkring det at være mig i den her verden. Der er ikke anden vej end at bevæge mig igennem alt det jeg møder. Det er sårbart. Så sårbart. At stå med et bævrende hjerte i hånden. Mens den indre kritikker holder fest sammen med alle sine venner.

Men solsorten og æbletræet holder mig med selskab, og de gør det faktisk lidt lettere at være mig. På denne smukke følelsesfulde arbejdsdag.

#mindfulnessinaturen#naturbaseretmindfulness#uddannelse #selvstændig#iværksætterliv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *