Tågen

Indimellem bliver jeg så optaget af, hvad der gemmer sig ude i tågen, at jeg fuldstænding glemmer at kigge ned og se på alt den rigdom, der ligger lige for fødderne af mig.

Hver gang det sker, føler jeg, at mit liv falder sammen. Ingenting giver mening. Jeg bliver trist, ked af det, irriteret og frustreret. Sur på mig selv. Fordi jeg bevæger mig, som en snegl igennem livet, når mit hoved fortæller mig, at jeg burde være en gazelle.

I dagevis befinder jeg mig i landet af utilfredshed, hvor der foregår en indre krig.

Lige indtil det slår mig… Jeg har da mærket den her følelse før, har jeg ik’? Der er noget alt for velkendt over den her tilstand. Jeg er igang med at udspille et gammelt og yderst velkendt drama.

Så er det, jeg opdager, at jeg igen svæver rundt ude i fremtiden. Det der giver glæde og mening befinder sig lige her for næsen af mig. Men jeg ser kun tågen. Drømmer om den følelse af lykke der må være derude.

Kender du det?

Tiden har lært mig, at lykken ligger gemt i nuet. Den ligger gemt i glimtet i mine børns øjne. I påskeliljerne som bryder igennem jorden og deler deres gule sprødhed med mig. Den ligger gemt i solsortens sang og humlebiens summen. Den ligger gemt i følelsen af mine fingre som glider ubesværet henover tastatur. Den gemmer sig i smagen af kaffe. Og i taknemmeligheden over at have tag over hovedet, gulv under fødderne, og en varm dyne at putte mig under.

Indre fred handler om, at finde glæden i det, der allerede er.

#indrefred#fred#slutfredmeddigselv#vejenhjem#møddigselv#sætfartenned#mærklivet#bevidsthverdag#stillestund#thesloweryougothemoreyoufeel#mindfulness#mindfulforandring#mindful#langsommelighed#slowliving#stilhed#podcast#sensitivitet#sensitivestemmer#naturewalk#naturbaseretmindfulness#mindfulnessinaturen#stilhedsworkshop#silenceinnature#heartfulness

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *