STILHEDSWORKSHOP I NATUREN

NÆSTE WORKSHOPS: 19. september, 10. oktober, 31. oktober, 21. november fra kl. 10-13

Nærvær og stilhed i skoven. Kom med på Stilhedsworkshop midt i den smukke Frederiksdal Skov ved Furesøen og Bagsværd sø.

På workshoppen kommer du ned i tempo, og du får god tid til, at vende blikket indad og observere, hvordan der er inden i dig netop nu. Observere naturen og underlaget under dine fødder. Sanse duften og mærke luften mod din hud. Du får tid til at finde den ro der gemmer sig inden i dig. Tid til mærke dig selv. Turen tager ca. tre timer, hvor vi går sammen i stilhed.

Stilhedsworkshops i naturen, er din mulighed for at skabe kontakt til dig selv og naturen omkring dig. Stille stunder i naturen, med fokus på nærværet og dine sanseoplevelser, forbinder dig med dit hjerte og skaber klarhed på det, du har brug for at mærke og kigge på. Derudover åbner stilhed i naturen op for din kreativitet og glæden ved livet.

Turen er for dig der…
* Har behov for et frirum og et par timer, som udelukkende handler om DIG.
* Gerne vil slippe tankerne for en stund og genskabe kontakten til dig selv
* Ønsker at være mere nærværende og tilstede i nuet
* Gerne vil lære en ny måde at være i naturen på
* Vil lære at bruge dine gåture som et mindfuldt og meditativt afbræk i hverdagen
* Vil skabe flere mindfulde stunder i hverdagen.

Intentionen med workshoppen er at skrue ned for hverdagens “støj”. Naturen sætter rammen for, at du får skabt kontakt til dig selv og den stilhed der gemmer sig, når tankerne stilner. De meditative teknikker, som vi bruger undervejs er med til stabilisere nervesystemet, hvilket påvirker din krop og psyke i en positiv retning.

Hver workshop er forskellig, men du vil opleve at blive guidet igennem mindfulness øvelser, krops-, energi- og afspændingsøvelser, kontakt til dit hjerte og naturen, og forskellige meditative teknikker.

En af mine tidligere deltagere siger:
“Ninas blide og kompetente guidning hjalp mig til at få kontakt til og genfinde roen i mig selv. Jeg kunne rigtig godt lide, at der både var plads til øvelser med de andre på turen og mulighed for en stille stund. Nærværet i skoven var som et indre brusebad, og selvom jeg er vant til at gå ture og at lægge mærke til små ting omkring mig, så giver Ninas fine energi og fokus på bare at være til stede noget helt særligt, som jeg ikke får, hvis jeg går i skoven alene.”

Jeg føler mig altid renset, når jeg kommer hjem fra mine ture i skoven, og jeg vil så gerne dele den oplevelse med mange flere. Skoven er der, hvor jeg healer. Der hvor mine bedste ideer opstår. Og der hvor jeg mærker den dybeste forbindelse til mig selv og jorden.

Vil du vide mere, så er du altid velkommen til at skrive til mail@ninalerche.dk

Sted: P-pladsen v. Krathusvej, Aldershvile Skov
Pris: 400 kr.
Rabat: Hvis du vil med på flere workshop i naturen, så kan det bedst betale sig at købe et klippekort. Klippekortet gælder til alle workshops i naturen (dog ikke 4 ugers forløbet).

  • Klippekort til 2 workshops koster 600 kr. (du sparer 200 kr.)
    Pris pr. workshop 300 kr.
  • Klippekort til 4 workshops koster 1000 kr. (du sparer 600 kr.)
    Pris pr. workshop 250 kr.