Sommergave

SOMMERGAVE fra mig til dig ?

Sommeren banker på døren. Måske mærker du længslen efter at slippe alt og nyde de lange lyse dage. Måske kalder din krop på ro, langsommelighed og dybe vejrtrækninger.

Jeg har valgt at åbne dørerne til mine nye medlemsklub op på vid gab, og invitere dig med indenfor helt GRATIS i 30 dage. På den måde kan du tage mine meditationer og øvelser med dig på ferie. Øvelser som du kan bruge til at finde ind til din indre ro.

Du kan ligge på stranden, trille en tur med barnevognen eller gå en tur i skoven med mig i ørerne. Lige nu ligger der tre mindfulness meditationer og venter på dig derinde + en video og små øvelser, som du kan bruge til at træne din nærværsmuskel.

BONUS ? Som en ekstra bonus, så får du adgang min e-bog “Mindfulness med dit barn” inde i medlemsklubben. Så ønsker du gribe sommeren med dit barn i hånden, så viser jeg dig vejen til, hvordan I sammen kan skabe nærværende stunder.

Når du tilmelder dig medlemsklubben “Dit mindfulde åndehul” så får du altså fri adgang til alle videoer, lydfiler og meditationer i 30 dage. Derefter koster det kun 88 kr. om måneden at være medlem, men det er selvfølgelig helt op til dig, om du ønsker at fortsætte medlemsskabet når de 30 dage er gået.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *