Sne og tanker om overgivelse

Endelig kom der en smule sne. På dagen hvor jeg skal i skoven og holde den første af mange 1:1 sessioner med deltagerne på uddannelsen. Tre timer med fordybelse og væren i skovens favn.

I dag mærker jeg at overgivelse er min egen vej. Overgivelse til mig selv. Overgivelse til hvad end der dukker op. Så min dag er startet på gulvet. Med bløde vejrtrækninger og en fornemmelse af at smelte sammen med jorden. Med ord som jeg hviskede ud i min tomme stue; “Jeg overgiver mig. Jeg giver mig selv over. Til livet og alt hvad det vækker, åbner og peger mig retningen af. Jeg er her. Jeg møder op. Jeg er klar. Brug mig. Tak!”
.
Onsdag. Sne. Natur. Overgivelse.

#naturterapeutiskmindfulness#naturterapi #mindfulness#naturbaseretmindfulness#mindfulnessbaseretnaturterapi#overgivelse #væren #natur

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.