Sensommerworkshop i skoven

SENSOMMER WORKSHOP I SKOVEN ?
En hyldest til sommeren og din indre kraft.

Kom med til fire timers sensommer nærvær i naturen. Gennem bevægelse, meditation, lyd og naturterapeutiske øvelser, inviterer vi dig med på en indre rejse. En rejse derind, hvor du mærker den dybe forbindelse til dig selv og naturen. Vi mødes ved breden af Furesøen og sammen vender vi blikket indad.

Gennem stilhed, kontakt til kroppen og nærværet med alting omkring os, åbner vi op. Åbner op for det, der har behov for at blive set på og lyttet til. Vi samles i cirklen omkring bålet og deler de indsigter der lander undervejs. Din opgave er at komme, præcis som den du er. Tillade og modtage det som dukker op undervejs. Dele en bid af dig selv, og lytte til de andre kvinder i cirklen.

Sammen takker vi sommeren for alt det den har bragt os. Vi guider dig til at mærke, hvad har sommeren vækket i dig og hvad der er blomstret frem i årets varmeste måneder. Ilden vil være med os hele aftenen. Ilden der vækker din indre kraft, viljestyrken, modet, lysten, glæden, latteren og kreativiteten som bor i os allesammen.

Lad workshoppen skabe dit fundamentet for det der skal høstes i de kommende måneder.

Jeg holder denne workshop sammen med @hannehvattum og du kan læse mere om det hele på Hannes hjemmeside (bare følg linket i min bio)

-◦- PRAKTISK INFORMATION -◦-
Dato: Torsdag den 30. august 2018

Tidspunkt: Kl. 17-21

Sted: Ved breden af Furesøen.

Pris: 450 kr (der er kun 12 pladser i cirklen, du sikrer dig din plads ved at overføre beløbet til Mobilepay 53636376)

#kommed#sensommernærvær#workshopinaturen#naturterapi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *