“Hvis du overvejer, om du vil med på uddannelsen, så gør det”

“Jeg vil gerne indgå et partnerskab med dig.  Jeg er her altid – for dig. Så når du møder mig, så er jeg her.”

Disse ord er til dig fra naturen. Sådan fortæller Tina, der for nogle år tilbage uddannede sig til Naturterapeutisk Mindfulness Instruktør.

Tina driver i dag Center for Regenerativ Ledelse, hvor hun gennem uddannelse, workshops og foredrag lærer ledere og virksomheder at være, tænke og handle i balance med den indre og ydre natur – til fordel for mennesker, virksomheder og planeten.

– Og så kan du møde hende på uddannelsen i Naturterapeutisk Mindfulness, hvor hun underviser i at guide naturterapeutisk mindfulness på 3. modul.

Jeg er så glad for at have Tina med i teamet!

For Tina var uddannelsen “Den vildeste rejse!”

Med en uddannelse som miljøplanlægger i bagagen har Tina altid brændt for at gøre en forskel i forhold til bæredygtighed” og grøn omstilling. Dog tvang en længere periode med stress hende til at stoppe op. Stoppe op og mærke efter…

Det var her, det gik op for hende, at forbindelsen til os selv og naturen er afgørende for vores trivsel og ikke mindst for at skabe bæredygtige løsninger i verden.

Derfor valgte Tina at omlægge sit liv og arbejde med at hjælpe andre mennesker med at leve ud fra en dyb forbindelse til dem selv og naturen.

Uddannelsen i Naturterapeutisk Mindfulness var en del af Tinas udvikling mod det liv. Et liv, hvor hun arbejder med det, hun brænder for og selv trives – med naturen som tæt samarbejdspartner.

“Det har været en rejse hjem. Hjem til mig selv – og endnu mere hjem til naturen.”

Især husker Tina én oplevelse fra uddannelsen…

Nemlig den dag, hvor hele holdet var på stillevandring. 

Der gik de… sammen og alligevel helt for sig selv… en hel dag i naturen i stilhed.

Men det var ikke blot det at gå der i stilheden, der gjorde stillevandringen til noget, Tina aldrig vil glemme. Det var det at være i et unikt fællesskab samtidig – og dele stilhed og nærvær med andre ud over sig selv og naturen. 

 “… Det var simpelthen så smukt at kunne dele det nærværende rum med andre og værdsætte naturen og dele det med andre også.” 

På modul 4 på uddannelsen i Naturterapeutisk Mindfulness stiller vi netop skarpt på at udforske stilheden. 

Her får du indblik i principperne bag mindfulness samt mindfulness- og naturmeditation, og så arbejder vi med dyb og nærværende lytning til både din menneskelige indre natur og den ydre natur.

“Hvis du overvejer, om du vil med på uddannelsen, så gør det. Giv dig selv den gave. Det er virkelig en gave” .

Sådan slutter Tina om uddannelsen.

1 tanke om ““Hvis du overvejer, om du vil med på uddannelsen, så gør det”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *