Væk din forbindelse til naturen - 1:1 sessioner

Jeg tilbyder et begrænset antal 1:1 sessioner i 2020. Sessionerne er et møde med dig selv. Et møde hvor du åbner op for dit indre landskab. 

Naturterapeutisk mindfulness integrerer naturterapi og mindfulness. Gennem fordybelse og bevidst nærvær i naturen åbnes døren til vores indre, og derigennem kan vi udforske, undersøge, forstå og lære os selv bedre at kende. Sanseligt nærvær i naturen, kombineret med en mindful tilgang til sig selv, er derfor kilden til at nye refleksioner, indsigter og derigennem forandring kan opstå.

Hvert møde er forskelligt. Nye indsigter dukker op. Følelser passerer. Kontakten bliver dybere. Samhørigheden føles mere intens.

En session tager ca. tre timer. Indledningsvis fortæller jeg lidt om, hvordan dagen kommer til at foregå. Herefter bevæger vi os ind i skoven, hvor der først vil være tid til at komme til stede og tage bevægelsen fra hovedet og ned i kroppen. Vi stopper op undervejs og drikker en kop te i skovbunden imens indkredser vi, hvad der rør sig i dit liv, og hvad du har lyst til at bruge sessionen til. Undervejs guider jeg dig til at sanse naturen kropsligt og mærke dens indflydelse på dig. Nogle gange opstår oplevelserne spontant, andre gange gennem forskellige øvelser. Sammen undersøger vi betydningen af det du oplever undervejs. Jeg ønsker at skabe rum for at din oplevelse kan folde sig ud, og at du mærker at der er rum og plads til at du kan være med alt det der dukker op. Under naturterapien får du mulighed for at være nydende og stille med dig selv. Derudover får du lejlighed til at tale om dine oplevelser og det du møder i dig selv. Men lad os undersøge hvad der opstår, og hvad du har behov for, og så tilpasse indholdet efter det.

Mødesteder

Du kan selv vælge om du vil have din session i Jægersborg Hegn, Hareskoven eller i Aldershvileskoven v. Bagsværd sø

Medbring

– En notesbog og noget du kan skrive med.
– Vand og en smule mad (hvis du tænker du bliver sulten undervejs)
– Tøj og sko der passer til vejret.
– En rygsæk som du kan bære dine medbragte ting i (så du har hænderne frie undervejs)

Pris
Én session af tre timers varighed koster 1.500 kr.
Klippekort til 3 sessioner koster 3900 kr.

Book en session
Du kan booke en session ved at sende mig en mail på mail@ninalerche.dk

38171805_2279043305447134_6509611558060949504_n kopi

udtalelse fra en tidligere session

Tusind tak for en virkelig dejlig naturterapi-session i den smukke skov i Jægersborg Hegn i dag. Sikke et privilegium det er at få lov til at føle sin intuition og se hvad naturen bringer.

Skoven havde noget helt særligt til mig i dag. Tak fordi du var med mig til at udforske skovens beskeder med dine nysgerrige spørgsmål og dit medfølende samvær. Din tilgang giver enorm tryghed og åbenhed. Er så taknemmelig for det.

Hvad terapier angår, så synes jeg, at naturterapi kan noget helt særligt. Det giver en helt speciel frihed og fleksibilitet, og især muligheden for at prøve ting af. Fik utrolig meget ud af at bare bevæge mig og kropsligt og se opleve ting fra forskellige sider. Og så er naturen fuld af overraskelser, når man tager sig tid til at kigge efter. Tusind tak til dig og til skoven.”

Udtalelser om Nina

Naturterapi kan give oplevelser af indre ro, nærvær, klarhed, forståelse, harmoni og forbundethed.

Jeg har faktisk lidt svært ved helt at beskrive, hvad det er der sker derude i skoven. Hvert møde er forskelligt. Nye indsigter dukker op. Følelser passerer. Kontakten bliver dybere. Samhørigheden føles mere intens.

Jeg modtog disse smukke ord efter en session i foråret og de beskriver så fint, hvordan det kan opleves, at bevæge sig ind i skoven med mig ved sin side…

“Kære Nina. Tusind tak for en virkelig dejlig naturterapi-session i den smukke skov i Jægersborg Hegn i dag.
Sikke et privilegium det er at få lov til at føle sin intuition og se hvad naturen bringer.
Skoven havde noget helt særligt til mig i dag. Tak fordi du var med mig til at udforske skovens beskeder med dine nysgerrige spørgsmål og dit medfølende samvær. Din tilgang giver enorm tryghed og åbenhed. Er så taknemmelig for det.
Hvad terapier angår, så synes jeg, at naturterapi kan noget helt særligt. Det giver en helt speciel frihed og fleksibilitet, og især muligheden for at prøve ting af. Fik utrolig meget ud af at bare bevæge mig og kropsligt og se opleve ting fra forskellige sider. Og så er naturen fuld af overraskelser, når man tager sig tid til at kigge efter.
Tusind tak til dig og til skoven.”

Når vi bevæger os ind i skoven, så er jeg vitterlig bare med, som det lyttende øre og den kærlige hånd i ryggen. Det er i samspillet imellem menneske og skoven hvori det hele opstår.

Jeg vil gerne invitere dig med ud i skoven og opleve naturterapien med din egen krop. Derfor åbner jeg op for seks prøvesessioner i september måned. En session i naturen varer minimum 3 timer og prisen for prøvesessionen er kun 450kr.

Hvis du har lyst til at booke en session så skriv til mig på mail@ninalerche.dk

Skoven og jeg tager imod dig med åbne arme ?