Naturterapeutisk mindfulness – navnet er faldet på plads

Da jeg fik ideen til min kommende uddannelse, tegnede jeg det her billede. Billedet viser på mange måder essensen af mit arbejde, og det jeg ønsker at dele med andre.

Uddannelsen er en følelse, jeg har båret inden i mig. En følelse som har været rigtig svær at sætte ord på. Så istedet for at sætte ord på, så startede jeg med at tegne. Og ja, jeg tegner stadig som en 10-årig, men det er ikke det, der er pointen.

Den følelse som bor indeni mig, er følelsen af at kunne holde sig selv. Følelsen af at være dybt forbundet med den indre og ydre natur. Følelsen af nærvær, fred og stilhed. Følelsen eller måske i endnu højere grad en fornemmelse af at være i kontakt med livet.

Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at ordene bare er kommet til mig. Det har været svært for mig at indfange den her følelse og proppe den ind i en ramme, som alle kan forstå. Særlig navnet på uddannelsen har hængt i det uvisse… og jeg har i den grad fået trænet min tålmodighed.

Lige indtil i onsdags – fordi som du måske nok har læst, så har jeg fået to mega dygtige kvinder med på holdet og i onsdags spurgte @tinatichtach om jeg ikke kunne kalde uddannelsen for ‘Naturterapeutisk mindfulness’ og lige der sagde det KLIK. Alt faldt på plads med de ord. Fordi det er præcis det jeg gerne vil lære videre. Det er essensen i mit arbejde. Naturterapeutisk mindfulness ? Så nu har følelsen fundet sine ord og jeg kan endelig binde de sidste løse ender sammen.

Vi starter op i slutningen af oktober, og jeg glæder mig så utrolig meget til at sende det hele ud i verden i næste uge.

#naturterapeutiskmindfulness#uddannelse #mindfulness#nærværinaturen #naturterapeut#naturterapi #naturenssprog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *