Naturens Stemmer – At leve og skabe i takt med naturens cyklus

At leve og skabe i takt med naturens cyklus er titlen på den nyeste episode af Naturens Stemmer, hvor jeg denne gang snakker med @hannehvattum

Det er en episode, som jeg har glædet mig helt utrolig meget til at dele. Fordi Hanne er noget helt særligt i mine øjne, jeg er dybt inspireret af Hannes billeder, ord og tilgang til livet. Hanne er sjælefotograf, kunstner, skribent, danser, underviser og meget mere; en på alle måder kreativ kvinde, som her deler ud af sine tanker om, at leve i takt med naturen for derigennem at vække skaberkraften og leve midt i livets strøm.

Hanne i mange år beskæftiget sig med årets gang, og hvordan de forskellige årstider påvirker os som mennesker, og har derigennem registreret, at når årshjulet drejer, så er der også noget os mennesker, som skifter. Hanne oplever, at jo mere hun tillader sig at leve cyklisk, jo mere kommer hun i takt med sig selv, sin egen kerne – og derfra opstår et større flow, fordi naturen hele tiden guider og fortæller, hvad der er naturligt at gøre nu. Det giver livet en naturlig struktur, hvor man er en del af noget større, en struktur man kan læne sig ind i, hvor man ikke behøver at opfinde alt selv.

Hanne fortæller, om hvorfor det er vigtigt for hende at opleve forbindelse. Forbindelse med sig selv, med andre mennesker og med selve livet. Vi taler om længslen efter at frisætte os selv og alt det vi har inden i os. At turde blive set, som den vi er. Og om hvor kraftfuldt det er at føle indre fred og være i kontakt med sit eget center og det indre flow.

Til slut giver Hanne naturen en helt særlig stemme. Glæd dig. Læn dig tilbage og nyd Hannes smukke Norske stemme flette sig med det danske sprog i en fortælling om at leve og skabe i takt med naturens cyklus.

I slutningen af 2019 starter Hanne onlineforløb “Årshjulet” som jeg sender mine varmeste anbefalinger til at du kigger nærmere på.

Du kan læse mere om Hanne og hendes arbejde på hendes hjemmeside

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *