Naturens Stemmer – Mindfulness i naturen

Weekenden banker på døren, og det gør den nyeste episode af Naturens Stemmer også.

Denne gang har jeg sat mig bag ved mikrofonen sammen med Eva Zelander @mindfulnessinaturen , som har skrevet bogen: Mindfulness i naturen, vejen til større livsglæde og mindre stress.

Helt personligt synes jeg Eva har skrevet en meget vigtig og aktuel bog, og jeg er meget begejstret for, at Eva med sin bog, har givet mindfulness i naturen et solidt og videnskabeligt fundament.

Under vores samtale kommer vi blandt andet ind på: * Hvorfor mindfulness i naturen har så positiv en påvirkning på os som mennesker. * Forbindelsen til naturen og hvordan vi kan få en tættere forbindelse med naturen ved at bruge vores sanser * Koblingen imellem mindfulness i naturen og naturterapi * Det japanske fænomen Shinrin yoku, som kan oversættes til skovbadning på dansk.

Derudover giver Eva et bud på, hvordan du selv kan komme igang med at være mindful i naturen.

Hvis ikke du har haft fingrene i Evas lækre bog endnu, så vil jeg sende min varmeste anbefaling til at du tager et kig i den. Du kan ikke undgå at blive inspireret!

Du kan læse mere om Eva og hendes forløb i naturen lige her –> qvercus.dk ? Lyt til podcasten på Spotify, iTunes og hvor du ellers lytter til podcast.

#naturensstemmer #podcast#mindfulnessinaturen#danskepodcasts #natur#forbindelsentilnaturen#indreogydrenatur #indrenatur#naturenidig #moderjord#naturensvisdom #efterår #naturterapi#naturterapeut

Naturens Stemmer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *