Naturens positive effekt

Vidste du, at de fleste mennesker underestimerer den positive effekt, som naturen har på os? I takt med at vores telefoner er vokset fast i hænderne og fjernsynet føles, som en menneskeret, så har vi mistet forbindelsen til det allervigtigste. Nemlig naturen. Naturen omkring os og naturen i os selv. Det er ikke noget der er sket fra dag til dag, men faktum er, at vi har mistet forbindelsen. Og den her forbindelse kan ikke genetableres ved at genstarte telefonen…

Imens så lider vores smukke jordklode. Hun vil med stor garanti overleve os, men skulle vi dog ikke passe lidt bedre på hende imens vi nu er her?

Se her er hele drivkraften i mit arbejde. Jeg vil have os ud af stuerne og ind i skoven. Ud til havet, op på bjerget, ind i parken eller i det mindste bare ud i haven. Jeg vil have dig med derud, hvor vi mærker os selv igen. Derud hvor vi genfinder respekten og medfølelsen med naturen og hinanden. Derud hvor vi mærker, at vi er nødt til! Nødt til, blev der sagt, at tage os kærligt af den smukke jordklode, som er forudsætningen for vores liv. Derud hvor vi igen mærker at vi er naturen. Naturen er os.

Jeg har sådan lyst til at give moder jord, det største og mest taknemmelige kram. Tak fordi jeg må bo her. På denne smukke planet. Tak fordi jeg må kalde det her mirakel for hjem.
#regram @bymariandrew ??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *