Naturens invitationer – og et blødt hjerte

Sidder med et blødt hjerte i mine hænder.
Blødheden som jeg tog med mig hjem fra skoven i går aftes, bor lige her midt i mit bryst.
Taknemmeligheden over at få lov.
Lov til at dele.
Lov til at vise vejen.
Til den dybe forbindelse til naturen.
Til det indre.
Som møder det ydre.
Til det indre som pludselig er spejlet så fint i træet, i koglen, i bøgen og dens frugter.
Taknemmeligheden over at få lov til at lytte til, hvad naturen vækker.
Taknemmelighed over at få lov til at holde et rum, hvor der er plads til sårbarhed, dybe følelser, grin og lethed.
Taknemmelighed over at se, hvordan følelser passerer når først vi giver dem plads, tid og rum.
Jeg har så står respekt for de mennesker som vælger at komme med mig ud i naturens rum. Respekt for at de tør tage imod. Naturens invitationer. Mine invitationer. Respekt for at de tør, bevæge sig ind, rundt om og igennem de følelser der dukker op. Respekt for at de giver sig selv over. Respekt for at de tager sig selv alvorligt. Respekt for at lytte til længslen efter noget mere, noget dybere. Respekt for at de tør vise sig selv når det er allermest sårbart.
Respekt. Taknemmelighed. I mit fine bløde hjerte.

#naturterapeutiskmindfulness#mindfulnessinaturen #natur#forbundet #forbindelsentilnaturen#indreogydrenatur #forbindelse#indrenatur #naturenidig #moderjord#naturensvisdom #efterår #uddannelse#naturterapi #naturterapeut

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *