Naturen kalder dig hjem – hjem til den du virkelig er

Naturen kalder dig hjem. Helt hjem. Hjem til den du virkelig er.

I naturen er der altid en åben invitation til at vende hjem til dig selv og din sande natur. Gennem nærværet med dig selv, og naturen omkring dig, kan du komme i kontakt den dybe og iboende fornemmelse af hvem du virkelig er. Den del af dig, der ER natur.

Jeg kan ikke vise dig vejen hjem, jeg kan til gengæld invitere dig med ud i naturen, og invitere dig med på en rejse ind i dig selv. Om bagved alle tankerne, deromme hvor du får en indre fornemmelse af dig selv, dine grænser, din helt særlige måde at være i verden på. Alt i naturen er præcis som det skal være. Det er du også. Du er hel. Du er nok. Du behøver hverken titler, ting eller ord til at vise hvem du virkelig er.

Den sanselige og bevidste kontakt med naturens elementer, årstiderne, planter og dyr viser dig vejen. Alt hvad du skal gøre er at møde det hele med et åbent og nysgerrigt sind, samt viljen og modet til at møde og mærke alt, hvad det vækker i dig.

Det er essensen af naturterapeutisk mindfulness. At vende hjem til dit eneste sande hjem. Og mærke, at du lige der, er dybt forbundet med naturen omkring dig.

Måske har du allerede mærket, at min uddannelse ikke er en uddannelse i traditionel forstand, det er et rum, hvori du får mulighed for at udforske dig selv, din indre natur og samspillet med naturen omkring dig. Det er ikke mig der kommer til at fortælle dig, hvordan du skal være, og hvad du skal gøre. Jeg står klar med min forståelse og mine naturterapeutiske, naturspirituelle, mindfulness- og meditative værktøjer, som du kan bruge til at udforske, genlære og genfinde dig selv. Og derigennem kan du vise vejen for andre, der ønsker at gøre det samme.

Mærker du, at naturen kalder dig hjem, så er du velkommen til at komme med på introworkshoppen på mandag d. 23. september kl. 16-19. Skriv til mig på mail@ninalerche.dk hvis du vil have mere info om workshop eller uddannelsen.

Naturen kalder dig hjem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.