Naturen er min kirke

I naturen mærker jeg alt det, som jeg aldrig har kunne mærke i en kirke. Jeg føler mig forbundet til noget det er meget større end mig selv. Til universet og til den guddommelighed, som bor i alt levende. Forbundet til det liv, som strømmer igennem træer, planter, dyr, fugle, insekter og os mennesker.

Derude under den åbne himmel mærker jeg, hvor vigtige vi alle er i det store puslespil. Hver især spiller vi en rolle. Du er vigtig, fordi du er dig. Jeg er vigtig, fordi jeg er mig. Vi skal ikke ligne hinanden. Vi skal hver især indtage den plads i puslespillet, som kun vi kan udfylde.

Det er det, der er brug for. At vi bevæger os hjem til os selv, så vi kan bidrage med det vi er allerbedst til!

Så hvad er det der gør dig til dig? Hvad er det for nogle små nuancer som gør dig til noget helt specielt? Hvad er det som kun du kan bidrage med?

De spørgsmål besvarer jeg igen og igen, og jeg bliver hele tiden mere klar over, hvad der er min ting her i denne verden. Jeg vil lade det her være en invitation til, at du stiller dig selv de samme spørgsmål ♡

Naturen er min kirke!
Så gæt hvor jeg skal hen juleaften?

#taknemmelig #dennedagetliv #nærvær #gribdagen #mindfulness #mindfulnessmednina #mindfulforandring #depression #stress #overgivelse #indrefred #indrero #slutfredmeddigselv #julefred #julefredindenidig #julefredmednina #naturenerminkirke

 

Naturen er min kirke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *