Naturen er min arbejdsplads

Føler mig som verdens heldigste kartoffel over at kalde det her min arbejdsplads.

Med Alberte i hånden har jeg idag besøgt det ene stykke natur efter det andet. Vi har været i fem forskellige skove, gået langs søer og mærket energien hvert sted. Vi har ledt efter nye stier, som kaldte og undersøgt hvor de kommende moduler på uddannelsen i #naturterapeutiskmindfulness skal afholdes. Hvert stykke natur har sine gaver. Gaver som venter på at blive mærket, lyttet til, smagt på duftet og set. Derfor er det vigtigt for mig at naturen som deltagerne møder på uddannelsen varierer.

Alle mine sanser er mættet efter sådan en dag. Kroppen er træt på den gode måde. Kinderne er varme. Hjertet svulmer af taknemmelighed. Og indeni er der stille.

Jeg ønsker mig intet andet end det her. Intet andet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *