Når ordene ikke rækker – om væren og mit arbejde

Når ordene ikke rækker.

Jeg har i de sidste par år kæmpet med at finde ord for, hvad det egentlig er, mit arbejde handler om.

Jeg forsøger at indfange noget, som ikke kan indfanges.

Det handler om fornemmelser

Det handler om bevidsthed

Det handler om kraft

Det handler om stilhed

Det handler om energi

Det handler om healing

Det handler om liv

Om at tage livet i sine egne hænder

Om at lade naturen gøre sit

Om at åbne op

Om at tage imod

Om at finde hjem

Om at lade sovende dele vågne op

Om at mærke ind og lade lyset strømme igennem

Om at skabe bevægelse i alt det der er stagneret

Jeg siger altid, at det skal mærkes, og det er måske præcis derfor at @tinatichtach som har været ved mine side i de sidste mange måneder, i går sagde; “Nina, jeg begynder at forstå, at det er energi og healing du arbejder med”

Mine egne ord smuldrede væk for lang tid siden.

Dengang jeg overgav mig til at det hele handler om væren.

Men det er lidt svært at lave en uddannelse, uden at have ord. Så jeg har forsøgt. På bedste vis. At fortælle, hvad det er der sker, når vi forbinder os med naturen. Men jeg kommer aldrig helt ind til kernen.

Så når Tina mærker i sin krop, at det handler om energi og healing, så drager jeg et lettelsens suk.

Hun tør bruge de ord, som jeg selv har svært ved at eje. Hun har gennem alle de øvelser, som jeg har delt med hende mærket, hvad det er, der sker i kroppen. Healing og energi er Tinas ord. Men jeg ønsker fra det dybeste sted i mig, at du får lov til at finde dine ord.

Det er derfor jeg inviterer dig med på mine introworkshops, så du selv kan mærke, hvad det er der sker derude. Fordi kun på den måde, kan du finde dine helt egne ord og måske, hvis jeg er heldig, vil du også dele dem med mig.

 

Når ordene ikke rækker - om væren

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *