Når alting flyder frit

Den rene kontakt til mig selv opstår altid, når jeg mærker jorden under mine fødder, og når himlen strækker sig uendeligt over mit hoved. Det er her alting flyder frit. Herude vil min kreativitet ingen ende tage. Her åbner mit hjerte sig. Ideer, indsigter og ord hvirvler rundt, og venter bare på, at jeg griber dem.

Udfordringen er at bevare momentum, når jeg lukker døren og sidder indeklemt bag mine fire vægge igen. Så kommer bekymringerne, frygten og tvivlen snigende. De hvisker og piller det hele fra hinanden igen

Men herude under den åbne himmel. Herude er der ingen grænser. Herude synes alting så let og ligetil. Herude ligger fremtiden og venter på mig.

#indrefred#fred#slutfredmeddigselv#vejenhjem#møddigselv#sætfartenned#mærklivet#bevidsthverdag#stillestund#thesloweryougothemoreyoufeel#mindfulness#mindfulforandring#mindful#langsommelighed#slowliving#stilhed#podcast#sensitivitet#sensitivestemmer#naturewalk#naturbaseretmindfulness#mindfulnessinaturen#silenceinnature#iværksætter#hjertebusiness

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *