Når alt kommer til alt – søg glæden

Når alt kommer til alt. Så handler livet om at vi søger glæden. At vi stopper op og ser. Virkelig ser. Alt det der omgiver os. Ser de små ting midt i alt det store. At vi lægger mærke til den følelse, der strømmer igennem os, når et vindpust rammer vores kind. At vi anerkender den følelse, som et andet menneske vækker i os. At vi mærker det liv der strømmer igennem os hvert eneste sekund. At vi ser, at vi ikke er alene. Vi er omgivet af liv. Og når alt kommer til alt så handler det om at værdsætte og være taknemmelig for lige præcis det. Livet.

Når alt kommer til alt. Så handler livet om at vi lægger nakken tilbage og kigger op. På himlen. På fuglene. På trækronerne. På skyerne der konstant ændrer sig. Ser op i alt det uendelige, og forstår hvor små vi i virkeligheden er. Forstår at livet ikke behøver at være så alvorligt, vi er alligevel kun en lille bitte brik i det store hele.

Når alt kommer til alt. Så handler livet om at vi kigger ned. Ser det liv der leves under vores fødder. At vi sanser alt det liv, som vores øjne ikke kan se. At vi ser de små mennesker som vokser og strækker sig op imod lyset, op imod os. At vi kigger ned og ser hvor vi kom fra.

Når alt kommer til alt. Så handler livet om at vi søger glæden. At vi lader blikket glide omkring og ser hvad der omgiver os. At vi får øje på, hvad vi har at være glad for lige nu. I dette øjeblik. Når alt kommer til alt, så handler det om at anerkende alt det der er. Se det. Kigge på det. Røre ved det. Blive rørt. Mærke hvad det vækker.

Når alt kommer til alt… Så handler det om at gribe livet. Gribe øjeblikket. Gribe det som bliver dig giver.

Grib det.
Mærk det.
Giv slip på det igen.

Grib det.
Mærk det.
Giv slip på det igen.

#liv #nærvær #ro #balance #mindfulness #meditation #selvkærlighed #mindfulforandring #indrefred #indrero

Når alt kommer til alt – søg glæden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *