Min vej som selvstændig

Jeg tror ikke, jeg er en god repræsentant for, hvordan ‘man’ er selvstændig. Jeg tror fx mange ville ryste på hovedet af mig, når det kommer til indtjening. Min vej som selvstændig handler i ligeså stor grad om at finde hjem til mig selv, som den handler om at få kunder. Den handler også om tålmodighed, balance og selvkærlighed. Men selvom jeg ikke føler mig, som det gode eksempel på en selvstændig, så elsker jeg virkelig det arbejdsliv som jeg langsomt er igang med at skabe. At vi så spiser vores mursten imens det er en anden side af sagen.

Jeg tror ikke, jeg er en god repræsentant for, hvordan ‘man’ er selvstændig. Til gengæld ved jeg en masse om at finde indre ro, om at rumme og acceptere sig selv, om at møde det der er svært med nysgerrighed. Og lige præcis de ting har jeg fået lov til at bidrage med på @anne_liberte forløb for selvstændige. Det er grundstenen i mit eget arbejdsliv at JEG er i balance. Derfor er jeg så taknemmelig for at få lov til at dele lige præcis den del med andre selvstændige.
.
✨✨✨
I dag er det sidste chance for at få rabat på Annes forløb. Og jeg sender mine varmeste anbefalinger mod @anne_liberte og alt det hun brænder for at dele med dig.
✨✨✨
.
Jeg tror ikke, jeg er en god repræsentant for, hvordan ‘man’ er selvstændig. I denne uge er jeg fx i sommerhus med mine børn, mens mit hus er fuld af håndværkere. Jeg har brugt min dag på at udhule græskar og gå tur på stranden. Men når børnene er puttet i aften sætter jeg mig bag computeren og jeg stoler på at hvert et lille skridt jeg tager i min virksomhed i den sidste ende fører mig derhen, hvor drømmene bliver til virkelighed.

Jeg er måske ikke en god repræsentant for, hvordan ‘man’ er selvstændig. Jeg er til gengæld en hulans god repræsentant for, hvordan JEG er selvstændig. Og det er det vigtigste. Ik’!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *