Min behårede læremester

“Every being is a spark of the Divine, or God. Look into the eyes of the dog and sense that innermost core. When you are present, you can sense the spirit, the one consciousness, in every creature and love it as yourself.”
— Eckhart Tolle
.
Min allerbedste hundeven fylder 4 år i dag. Hun kalder mig altid tilbage til nuet. Med sine bløde brune øjne og det evige ønske om klap og kæl. Men for at være helt ærlig, så er hun tit billigt til salg. Særligt når hun gemmer min ene sko i haven, tygger et par solbriller i stykker eller stikker af med børnenes bamser… så hun øver jeg mig også i at acceptere og overgive mig ?
Men når alt kommer til alt så står mit hjerte pivåbent når hun lægger sin pote i mit skød, hvis jeg er ked af det, og når jeg ser den ubetingede kærlighed som børnene har til vores lille kælne dyreven. Tillykke til vores firbenede og meget behårede læremester ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *