Mælkebøtten og dens medicin

Ukrudt??? Jeg har aldrig forstået hvorfor de små gule solskinspletter i græsplænen skulle være ukrudt.

Insekterne elsker dem. Børnene elsker dem. Alle burde elske dem… udover at lyse op i græsplænen så kan mælkebøttens rødder, blade, bladsaft og blomst spises og bruges medicinsk.

Jeg bruger blomsterne i min te for øjeblikket, efter et par minutters trækketid smager vandet dejligt sødt.

Derfor får det smilet frem hos mig, når jeg ser resultatet af mine børns insisterende pusteri. År efter år har de sendt hvert et lille mælkebøttefrø i vores have videre ud i verden og her er resultatet. Solskinsmedicin af den fineste slags ☀️ #ninashave#mælkebøtte #mindfulnessinaturen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *