Klar til næste step

Det sidste halve år har været råt. Jeg har haft svært ved at dele fra min egen proces. Mest af alt fordi mine ord forsvandt. De mistede deres betydning.

Jeg havde brug for at være stille.

Samtidig har jeg mærket et stort behov for at skrue ned. For støj. For unødig snak. For floskler. For alt det vi fylder på hinanden. Jeg har mærket og mærker stadig, at vi er nødt til at tænke mere over, hvad vi sender ud i verden. Og hvorfor vi gør det.

Jeg har brugt tid på at tune ind. På mine drømme. Mine ideer. Mine ambitioner. Mærke ind i hvad jeg egentlig vil med mit arbejdsliv. I januar slap jeg ideen om, at jeg skulle andet end at være lige her. Og der kom glæden ind i billedet. Den gemmer sig altid i nuet, når vi tillader os selv at være lige her, på denne dag, i dette minut. Uden at skulle andet. End at være. Her.

Jeg er blevet kaldet til at steppe op og komme frem fra mit skjul. Det er tid til at dele alt det der bobler dybt nede i mig og tillade det at komme frem, blive set og hørt. Det er blevet så tydeligt for mig, at jeg har holdt mig selv nede. Fordi jeg ikke turde vove mig derud, til det sted i horisonten, hvor jeg længes efter at være.

Jeg har kæmpet med følelsen af at sidde ubehjælpeligt fast, indtil det gik op for mig at selv når alting føles allermest stagneret så er der stadig bevægelse. Der er altid bevægelse. Sol står op. Sol går ned. Årstiderne skifter og det samme gør jeg.

Jeg skrevet som en gal. Fanget stumper af ord, tanker og følelser. Og inviteret dem til at bo i min notesbog i stedet for i mit hovedet og min krop. Jeg har bedt min sjæl om vejledning. Igen og igen er jeg blevet overrasket over, hvor meget kærlighed og visdom jeg bærer i mig, hvis jeg blot lytter. Og vigtigst af alt. Stoler på det jeg hører.

Livet er én lang proces uden et mål og en endestation. Men lige nu er jeg et sted, hvor jeg kan puste ud. Her er ro. Helt og aldeles ro. Her er glæde. Bobler i maven glæde. Her er klarhed. For fanden hvor har jeg kaldt på den klarhed. Men klarheden kom først i det øjeblik, hvor jeg turde lege med tanken om, at det jeg længes efter – rent faktisk er muligt. Lige nu. Ikke om fem år. Men lige NU. I dette øjeblik.

Jeg er klar til næste step!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *