Kærlighed

Et lille pip her fra vinterferieland. Jeg har haft brug for at være alene de sidste par dage. Hvilket ikke er nogen særlig god kombi sammen med to børn, der har skulle vænne sig til at holde ferie. Så som livet oftest er, så er også den her ferie lidt af det hele. Lidt glæde. Lidt surhed. En stor portion kedsomhed. Tilsat frustration, smil, trang til at flygte og latter så det mærkes i hele kroppen. Mit liv er altid lidt af hvert. Det gætter jeg egentlig på, at dit liv også er…?

Jeg tænker tit på, at det der binder os sammen, selv når jeg har vrisset “lad mig nu bare få lidt fred”, er kærligheden. Kærlighed er, at mærke den der “kære lighed”. Når du hører dig selv i den andens vrissen. Når du ser en bid af dig, i den andens tåre. Kærlighed er at se dig selv, spejlet i et andet menneske, og rent faktisk elske det du ser.

Kærlighed er også, når du møder dit eget sure spejlbillede og begynder at grine… Jeg ønsker dig en smuk dag. Fuld af kærlighed. Til dig selv. Til naturen. Til dem du elsker. Og til dem som du måske ikke elsker (endnu) men, som alligevel har brug for din kærlighed.

Læg hånden på hjertet. Mærk dit åndedræts bevægelser. Mærk varmen. Mærk energien. Mærk hvordan den største kraft af alle. Kærligheden. Udspringer derinde bag din hånd. Herfra kan du sende dine kærligste tanker. Til dig selv og alle dem der har brug for det.

Jeg sender mine kærligste tanker til DIG.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *