Jeg kysser 2019 farvel

Jeg kysser 2019 farvel i disse dage. Lader min opmærksomhed glide tilbage. Takker. For alt hvad året gav mig. Af åbninger. Indsigter. Læring. Erkendelser. Smerte. Kærlighed. Og glæde ikke mindst. Jeg takker det hele. Jeg takker dig. For at være her. Ved min side. For at læse mine ord. For at lytte til min podcast. For at støtte mig. Med likes. Ord. Delinger. At du er her. Gør en forskel for mig.
Tak fordi du var med til at gøre mit 2019 til noget helt specielt!

Nu er jeg næsten klar til juleferie. Jeg mangler lige det sidste møde i morgen og derefter afinstallerer jeg Instagram for en stund og holder juleferie ?

Hvis jeg kunne give dig én julegave i år. Så ville det være en invitation til at tillade det hele. Sænk forventningerne og tillad alle de følelser, som julen så fint inviterer os til at mærke. Det er ikke altid nemt, men det er muligt. Det skal være de sidste ord fra mig til dig. Alt det bedste til dig ❤️
.
#godjul #takfordig Foto af @katrineheller ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *