Jeg dedikerer februar måned til dit og mit hjerte

Jeg dedikerer hele februar måned til dit og mit hjerte ♥
.
So here is the deal: Jeg åbner min kalender op for DIG i hele februar måned (bortset fra uge 7, hvor jeg skal kysse bløde børnekinder). Settingen er, at jeg inviterer dig med ud i skoven. Den første time bruger vi på, at jeg guider dig ind til den dybe forbindelse til dig selv og dit hjerte. Vi laver en gående meditation, hvor du virkelig mærker, hvordan du har det lige nu, og hvad det er, der har brug for, at blive set på og lyttet til.
.
Derefter deler du det, du har lyst til at dele med mig. Det kan være det, du oplever lige i øjeblikket. Det kan være tanker, bekymringer, tvivl eller hvad du nu har brug for at få snakket om. Jeg lytter primært. Skaber rummet for at din historie kan folde sig ud. Jeg støtter dig i, at blive hos dig selv, og hvis der er brug for det, så guider jeg dig dybere ind i dine følelser, så du mærker, hvordan du kan slippe det, der har brug for at blive sluppet. .
.
Afslutningsvis guider jeg dig tilbage til det sted, hvor du mærker, dybt inde i dig selv, at alt er præcis som det skal være. .
.
Det her er dit rum. Et rum, hvor det der skal foldes ud, folder sig ud. Jeg vil ikke love andet end, at jeg er den kærlige hånd i din ryg, det åbne lyttende hjerte og to medfølende øjne der møder og forstår dig. .
.
Prisen er op til dig. Du betaler lige præcis det, som du mærker er det rigtige. .
.
Turen tager ca. 2 timer, og foregår i skovene ved Furesøen og Bagsværd sø. .
.
Vil du med? Så send mig en mail på mail@ninalerche.dk så finder vi en tid, der passer os begge. Jeg har som udgangspunkt tid i dagstimerne ml. 8.30-14.30.
.
Jeg er lige her for dig ♡
Med et åbent hjerte og ønsket om at møde dig i skoven – Nina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *