Indre rutschebanetur – og hvordan naturen og mindfulness hjælper mig tilbage til ro

Efter nogle heftige uger, der mest af alt har føltes, som en indre rutschebanetur, mærker jeg nu roen vende tilbage.

Jeg har tilbragt det meste af min dag i skoven. Jeg har synget, åbnet min krop gennem dans og bevægelse, lavet mine sædvanlige små ritualer og lavet forskellige øvelser, der sendte mig hjem fra skoven med det største smil og dyb ro i maven.

Det er altid en god ide at tage sin egen medicin, og i mit tilfælde er medicinen natur og mindfulness. Bivirkningerne ved medicinen er lykkefølelse, ro og klarhed. En klarhed, som jeg havde brug for, for at kunne tage mine næste skridt.

#naturterapeutiskmindfulness#naturterapi #mindfulness#mindfulnessinaturen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.