Naturens Stemmer – Indre bæredygtighed og yoga

Skulle vi ikke tage en snak om indre bæredygtighed, og om hvordan forbindelsen til os selv, skaber grobund for at vi passer bedre på vores omgivelser og dermed også naturen. Det var ihvertfald det jeg satte mig bag mikrofonen sammen med Emmamaria Padma Vincentz @lilleyogahus for at gøre.

Det er sjældent, at jeg mangler ord, når jeg skal beskrive en ny podcast, men denne episode med Emmamaria gør mig en anelse mundlam. At møde et menneske, der ligesom jeg, virkelig brænder for at gøre en forskel i verden, det er dybt inspirerende og utrolig berigende. Og Emmamaria deler så mange guldkorn, så hvor skal jeg starte for at beskrive vores snak…?
.
Først og fremmest så er Emmamaria en ildsjæl. Hun er stifter af ‘Lille Yogahus’ på Amager, hvorfra hun arbejder med børneyoga og bæredygtighed. Ifølge Emmamaria hænger børneyoga og bæredygtighed uløseligt sammen, yogaen virker regulerende og kan få os tilbage i kroppen, så vi derfra kan mærke, hvem vi er, og hvad vi hver især kan bidrage med. Det etablerer en indre bæredygtighed, en modstandskraft, hvor vi kan mærke, hvad der er godt for os selv, give os håb, som vi så kan bringe med ud i verden i vores daglige handlinger.

I episoden kommer vi også ind på…
* Hvordan vi gennem yogaen kan genopdage, at vi er forbundne med alt andet levende
* Om at integrere den østlige visdom og den vestlige videnskab som fx neurovidenskab og epigenetik
* Om hvordan yoga kan styrke børn til at bevare forbindelsen til sig selv og naturen
* Om at udleve sin passion for bæredygtighed gennem yoga, meditation og mindfulness
* Om at omsætte yoga og dens filosofi til det levede liv

Og så taler vi selvfølgelig også om børneyoga. Hvordan yoga kan styrke børnene og skabe et rum, hvor de bliver set som dem, de er. Hvor vi kan lære børnene at mærke forbundetheden til naturen, til elementerne og etablere sunde vaner fra barnsben.

Så lyt med her og hold godt fast, for det er svært ikke at blive smittet af EmmaMarias ild og passion for at forandre verden til et endnu bedre sted.

#naturensstemmer #podcast

Indre bæredygtighed og yoga

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *