I morgen går det løs

I morgen går det løs… Ti deltagere, tre undervisere, én skov og en hel sværm af sommerfugle.

Jeg har haft de vildeste drømme de sidste mange nætter. Med ting jeg ikke kunne finde. En masse rod som jeg skulle rydde op i. Ting der skulle sættes i system, men som jeg hele tiden mistede overblikket over, og derefter måtte jeg systematisere det hele forfra igen. Kontrol. Systemer. Sammenhænge. Rod. Oprydning. Overblik. Om og om igen.

Det spejler selvfølgelig min indre proces… det spejler, den jeg er. Jeg har altid elsket at se sammenhænge, skabe orden i uroen, skabe overblik og ro. At skabe en uddannelse som min, kræver lige præcis alt det. Men der er én faktor, som jeg på igen måde kan ordne… og det er naturen. Alt det der opstår, når vi mødes mellem træerne, under den åbne himmel, det kan jeg hverken forudse eller kontrollere. Så jeg læner mig ind i tillid og overgiver mig til det der opstår… og tilsat en god portion indre ro, erfaring og overblik opstår balancen. Det ved jeg.

I morgen går det løs… Jeg har ventet og forberedt mig i 39 år på lige præcis det her øjeblik!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *