Hvad er naturterapeutisk mindfulness?

Hvad er naturterapeutisk mindfulness egentlig for noget Nina?

Jeg er glad for, at du endelig spørger ? fordi der er ikke noget jeg hellere vil fortælle om…
.
Kort sagt: Naturterapeutisk mindfulness integrerer naturterapi og mindfulness.
Gennem fordybelse og bevidst nærvær i naturen åbnes døren til vores indre – og derinde, bagved døren kan vi udforske, undersøge, forstå og lære os selv bedre at kende.
IndreIn
Sanseligt nærvær i naturen, kombineret med en mindful tilgang til sig selv, er derfor kilden til at både healing, refleksioner, nye indsigter og derigennem forandring kan opstå.

Uddannelsen i naturterapeutisk mindfulness er et 9 måneders intensiv og dybdegående forløb, hvor du får god tid til at fordybe dig i forholdet imellem din egen indre natur og den ydre natur.

Uddannelsen gør dig ikke til andet end det du allerede er. Tværtimod så er målet, at du åbner op for den visdom du allerede bærer i dig, og lærer at instruere naturterapeutisk mindfulness udfra dine egne erfaringer og oplevelser i naturen.

Naturterapeutisk mindfulness handler om at
? Være fuldt opmærksom og tilstede i nuet med krop, åndedræt og sanser. ? Genfinde fornemmelsen af sig selv igennem kontakten med naturen. ? Lytte til sin intuition og indre visdom. ?At genetablere forbindelsen til den indre og ydre natur. ? At forstå og lytte til naturens sprog og brug naturen som vejleder og vejviser i livet

Tit skelnes der imellem den indre natur og den ydre natur som omgiver os, men de er én og samme ting. Du er natur, og naturen er dig. At praktisere naturterapeutisk mindfulness udvisker grænsen imellem den indre og ydre natur, og det skaber en fornemmelse af forbundethed. Naturterapeutisk mindfulness er derfor både en vej til at (gen)finde forbindelsen til sig selv og naturen.

Uddannelsen starter d. 21. Oktober, og hvis du mærker den kalder på dig, så er du velkommen til at skrive eller ringe til mig og få en uforpligtende snak om det hele.
.
.
@katrineheller fangede dette øjeblik mellem mig og et af skovens træer på vores sanselige fotosession forleden dag?

Hvad er naturterapeutisk mindfulness

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *