Glæden gemmer sig der hvor fortid og fremtid mødes

Tak til den hacker, som synes det er sjovt, at dirigere min hjemmeside hen til andre mærkelige hjemmesider. Du giver mig chancen for at give slip og sige ‘fuck det’ (ja ja jeg kunne også vælge at sige pyt, men det er ikke ligeså sjovt) og derefter efterlade alt rodet til Unoeuro, mens jeg holder ferie.

Jeg kan ikke kontrollere tossede hackere. Livet giver mig både lort og lagkage, og det er min opgave at vælge, hvor jeg lægger min energi. Så jeg lader lort være lort. Den må godt være der, selvom den lugter fælt. Jeg ser den og jeg mærker hvordan den svier i næsen. Jeg trækker vejret med den, og ja det er svært at trække vejret med noget der både svier og gør ondt, men jeg gør det alligevel. Og jeg lader følelsen få lov til at passere.

Derefter pakker jeg mig ind i mit varme tøj (fordi foråret kan jeg sjovt nok heller ikke kontrollere) og går derud hvor glæden gemmer sig.

Glæden gemmer sig midt i det dybe åndedrag. Den gemmer sig i den nyudsprungne blomst, i fuglene der flyver skrattende over himlen, i varmen fra mine børns hænder og i den kolde vind der kærtegner min hud.

Glæden gemmer sig lige præcis der hvor fortid og fremtid mødes.

På den papirstynde linje som vi kalder nuet ____ !

Med de ord vil jeg ønske dig god påskeferie. Husk at ferie også er både lort og lagkage… Træk vejret med lorten, giv den tilladelse til at ligge der og lugte… og spis derefter et stort stykke af livets fantastiske lagkage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *