Mød mit team og samarbejdspartnere

Jeg kunne ikke lave mit arbejde uden alle de fantastiske mennesker som hjælper og støtter mig på vejen. Herunder kan du læse om alle de mennesker der på den ene eller anden måde bidrager til arbejdet i min virksomhed.

Undervisere på uddannelsen

Tinamaria Cinoba

Uddannelseskoordinator på uddannelsen i Naturterapeutisk Mindfulness

Tinamaria har arbejdet hos mig, siden uddannelsen i Naturterapeutisk Mindfulness var et lille frø på mit køkkenbord. Tinamaria er med indeover PR, udvikling, uddannelseskoordinering mv.
 
Tinamaria har en faglig baggrund som cand.mag. i Kulturmødestudier og Sociologi med speciale i mentorordninger. Hendes faglige tråd har altid været at undersøge og understøtte fællesskaber og at støtte mennesker i at være træffe de bedste valg for dem. Det har fx været som studievejleder, studiekonsulent, fuldmægtig, mentor og rådgiver. 
 
Tinamaria har over 12 års yogapraksis og har gennem tiden etableret forskellige typer af egenpraksis, selvstudier og kurser i meditation, dans, mindfulness, selvhelbredelse, mad som medicin mv. Hun bor tæt ved jorden og elsker at dyrke mine egne urter og blomster. 

Katrine Aksfelt-Holm

Underviser på uddannelsen i Naturterapeutisk Mindfulness

Katrine er uddannet mindfulness-instruktør og har tidligere undervist mødre i mindfulness, restitution og selvomsorg under konceptet ”Slow down mama”. I 2020 blev hun uddannet naturterapeutisk mindfulness-instruktør ved Nina Lerche og stiftede i den forbindelse firmaet BYVÏLD, hvis formål at bringe bymennesker tættere på naturen og naturen tættere på dem.

Katrine er uddannet cand.mag i dansk og kommunikation fra Københavns Universitet, bor selv i lejlighed centralt i byen og arbejder til daglig med digital kommunikation. Hun udforsker, hvordan det moderne bymenneske kan opnå en større forbindelse til den natur, der omgiver os, og til vores egen indre natur – med henblik på at skabe en mere bæredygtig livsstil i balance, hvor nærvær, ro og glæde er i centrum.

I regi af BYVÏLD tilbyder Katrine mindfulness i naturen for mennesker i byen i form af workshops og 1:1-sessioner i bynære naturområder; bl.a. guidede ture på Rute til Ro på Amager Fælled, mindfulde fuldmånevandringer ved Skodsborg og kurser i naturbaseret meditation.

Læs mere om Katrine og hendes arbejde på www.byvild.dk

Tina Gliese

Underviser på uddannelsen i Naturterapeutisk Mindfulness

Tina er indehaver af virksomheden Tina Gliese, som er sat i verden for at støtte mennesker på rejsen hjem til en dyb forbindelse til dem selv og naturen samt til at leve og virke fra dette sted.

Tina er oprindeligt uddannet miljøplanlægger fra Roskilde Universitet og har arbejdet med at udvikle, facilitere og lede projekter inden for bæredygtighed og grøn omstilling. Sideløbende har hun i sin fritid de seneste ca. 15 år nørdet ned i levende systemer og systemisk tænkning, deltaget på diverse kurser og workshops inden for shamanisme og mindfulness. Tina er desuden uddannet Naturterapeutisk mindfulness-instruktør v/ Nina Lerche i 2019-2020.

En længere sygdomsperiode med stress i 2019 igangsatte en dyb transformation i Tinas’ liv. Her blev det klart for hende, at den dybe forbindelse til os selv og naturen er afgørende for at vi kan trives og skabe bæredygtige løsninger i verden. Med afsæt i denne indsigt valgte hun at omlægge sit liv og dedikere sit arbejdsliv til at støtte andre mennesker i at leve og virke ud fra en dyb forbindelse til dem selv og naturen.  

Du kan læse mere om Tina og hendes arbejde på www.tinagliese.dk

 

Lone Maj Clausen

Underviser på uddannelsen i Naturterapeutisk Mindfulness

Lone Maj underviser i forbindelsen mellem krop og natur på uddannelsen i Naturterapeutisk Mindfulness. Udover at være underviser har Lone Maj været med i hele processen fra uddannelsen var på idéstadiet til det første hold blev certificeret i juni 2020.
 
Lone Maj er uddannet naturterapeut, naturbaseret psykoterapeut, psykomotorisk terapeut, cand.pæd i pædagogisk psykologi samt yogalærer i Integral Yoga og Traume Sensitiv Yoga. Derudover er hun forfatter og bidragsyder til bogen ”Traumebehandling og resocialisering gennem åndedræt og meditation.” 
 
Lone Maj har undervist i mange år og er optaget af sammenhænge mellem krop, psyke og natur. Hun er særligt optaget af, hvordan vi kan lære at lytte til kroppen. 

Hanne Hvattum

Underviser på uddannelsen i Naturterapeutisk Mindfulness

Hanne Hvattum underviser i hvordan vi kan lytte til og følge naturens rytmer, og leve i takt med vores cykliske natur på uddannelsen i Naturterapeutisk Mindfulness. 

 

Hanne er underviser, danser, skribent og fotograf. Hun arbejder med kreativ kraft, vildskab og natur, intimitet og hengivenhed, bevægelse og sensualitet og hun søger den dybe forbindelse med livet. 
 
Læs mere om Hanne og hendes arbejde på www.hannehvattum.com 

Andre samarbejdspartnere

Herunder finder du de mennesker, hvis hjælp og støtte jeg ikke kunne have været foruden i opbygningen af min virksomhed. Jeg sender mine varmeste anbefalinger til dem alle – tøv ikke med at kontakte dem, hvis du også har brug for deres hjælp.

Nina Grove

Money mindset mentor

Nina hjælper mig, med hendes egne ord, til at blive min egen regnskabs ninja. Hun har hjulpet mig med at transformere min frygt for at lave regnskab, så jeg i dag føler en meget større lethed ift. min virksomheds økonomi. Nina ved at regnskab er mere en tal, der ligger både følelser og et mindset bag tallene på bundlinjen. For mig er Nina en helt uundværlig sparringspartner ift. at håndtere de tanker og følelser, som der er forbundet med mit regnskab, samt få konkret hjælp til at håndtere løn, fakturaer, moms og skat.

Nina hjælper passionerede selvstændige, der drømmer om at få en bæredygtig business på alle planer. Hendes styrke ligger i kombinationen af økonomi og mindset. Hun har den økonomiske faglighed og har udarbejdet regnskaber i over 10 år. Idag hjælper hun også selvstændige med at slippe af med deres økonomiske blokeringer og få det mindset det kræver at have en succesfuld business. 

Du kan læse mere om Nina og hendes arbejde på www.ninagrove.dk

Line Beck

Visuel antropolog og fotograf

Line er i 2020-2021 med til at dokumentere uddannelsen i Naturterapeutisk Mindfulness gennem fotografier og videooptagelser. Du kan se hendes billeder fra uddannelsen her på min hjemmeside. 

I foråret 2021 udkom Lines bog Naturdannelse. Bogen sætter fokus på hvordan man kan skabe og understøtte en stærk forbindelse mellem menneske og natur.

Læs mere om Line og hendes arbejde på Instagram