INDIVIDUEL MENTORSAMTALE

Har du brug for en kærlig hånd i ryggen, et roligt lyttende øre og sparring på det der er svært i dit liv?

Et mentorforløb er for dig der ønsker større nærvær med dig selv, lethed og glæde i dit liv, men som synes det er svært og hårdt at gå vejen alene.

Som din mentor støtter jeg dig på din rejse. Jeg møder dig med empati og ro, og sammen skaber vi et rum, hvor det også er okay at tale om alt det svære, skamfulde og tunge i livet. Jeg bruger min erfaring med  mindfulness og meditation, samt redskaber jeg har lært på min egen rejse, til at støtte dig bedst muligt. Gennem vores samtaler kaster vi lys på dine mønstre, vaner og blokeringer. Jeg støtter dig i, at skabe en mindful forandring, hvor du med små skridt, åbner op og giver plads til mere ro, lethed og glæde.

Når vi som mennesker har mulighed for at snakke åbent omkring vores følelser, uden at blive drømt, så får vi mulighed for at se på os selv med nye kærlige øjne. 

Jeg har en mindful tilgang i vores samtaler, hvilket vil sige, at jeg har fokus på at være lyttende, opmærksom og ikke dømmende. Jeg skaber rummet, hvori din historie kan folde sig ud. Mindfulness og min viden om forandring er mit primære redskab. Men jeg bruger også mit empati og intuition til at forstå, hvad det er du har behov for ♥

 

HVORFOR HAR DU BRUG FOR EN MENTOR?

For mange af os er det svært at bede om hjælp. Særligt når vi har det svært. Det kender jeg kun alt for godt. Men forandringer sker ikke af sig selv. Det kræver overskud, fokus og støtte at gøre noget nyt. Så ønsker du at skabe nye vaner, droppe gamle uvaner eller gå af nye ukendte veje, så bed om hjælp.

Det behøver ikke være min hjælp. Der findes mange gode mentorer, coaches, psykologer osv. derude.

Hvis du vil have min støtte, så er det fordi du tænker, at det jeg har at byde på, er præcis det du søger. Jeg har selv gået vejen. Igennem svære tider. Jeg har kæmpet med stress, depression og konstant overstimulering af nervesystemet. Og jeg troede jeg kunne klare det hele selv. Det kunne jeg også et godt stykke hen af vejen. Men på et tidspunkt måtte jeg erkende, at skulle jeg virkelig gøre noget anderledes, så måtte jeg få hjælp udefra. Og det blev et afgørende skift i mit liv.

Den vej jeg har gået, har givet mig en række erfaringer som jeg idag bruger i mit arbejdsliv. Uden de knubs som livet har givet mig, ville min uddannelse som først professionsbachelor i ernæring og sundhed og siden cand. mag i læring og forandringsprocesser, ikke have givet mening. Fordi det var først da jeg selv skulle skabe forandringer i mit eget liv, at det gik op for mig, hvad det er, du og jeg, har brug for i sådan en situation. Så med mig, som din mentor oplever du et menneske der taler af erfaring, kombineret med min faglige viden omkring mindfulness og forandringer.

 

PRIS

Mentorsamtale, enkel session (1 ½ time): 800 kr. – Book samtale her

Mentorforløb, 5 sessioner (1 time): 2999 kr. – Book forløb her

Du er altid meget velkommen til at ringe eller skrive til mig, hvis du vil videre mere om forløbet, eller hvis du er i tvivl om vi er et match. Og ønsker du et skræddersyet forløb, som passer til dig, så kan vi altid tage en snak omkring dig og dine behov.

 

HVORDAN FOREGÅR SESSIONERNE

Sessionerne tager ca. én time og foregår enten som en walk and talk v. Bagsværd Sø eller Utterslev Mose, på min adresse i Søborg eller via Skype.

Inden vi mødes sender jeg dig en informationsmail med nærmere beskrivelse af hvordan sessionen foregår.