Mindfulness
mentoring
Mindfulness mentoring kombineret med en skræddersyet meditation
Book en 1:1 session

1:1 SESSION

Mindfulness mentoring kombineret med en skræddersyet meditation

Har du brug for en kærlig hånd i ryggen, et roligt lyttende øre og sparring på det der er svært i dit liv?

1:1 Sessioner er for dig der ønsker større nærvær med dig selv, lethed og glæde i dit liv, men som synes det er svært og hårdt at gå vejen alene. Du kan fx bruge sessionen til at tage en konkret udfordring op, og få set på den med nye og kærlige øjne, uden at dømme dig selv.

 

SÅDAN FOREGÅR EN SESSION

I de første 30 minutter af sessionen stiller jeg spørgsmål og skaber et trygt rum, hvor du frit kan dele, hvad der sker i dit liv lige nu. Du kan derefter vælge, at lade mig guide dig igennem en meditation, hvor du får mærket de følelser som gemmer sig bag din oplevelse af din nuværende situation. Sammen bestemmer vi hvilken type meditation der passer bedst til dig, og jeg guider dig igennem live. Hvis vi mødes i naturen så guider jeg dig mens du går eller sidder under åben himmel. Vælger du en session via Skype, så sidder eller ligger du hjemme i din egen stue mens jeg guider dig. Meditationsoplevelsen varer ca. 20 minutter.

Uanset om du har problemer på arbejdspladsen, i dit forhold, oplever stress, angst eller føler dig overvældet af livet, så er jeg klar til at støtte dig og lede dig gennem en blid og nærende meditation. 

Efter meditationen kan du enten vælge at afslutte samtalen i stilhed, og derefter sætte dig med din notesbog og reflektere over sessionen. Mange af mine kunder oplever at stilheden er en respekt for den indre proces som igangsættes. Hvis du har behov for det, så kan vi også sammen reflektere over sessionen og meditationsoplevelsen. Når du giver dig tid til at reflektere over sessionen, så kan du efterfølgende bruge det du mærkede og erfarede i din hverdag. 

Sessionen bliver afholdt via Skype eller i naturen. Jeg skræddersyer sessionen og meditationen, så den passer dig specielt.

 

HVAD FÅR DU UD AF EN 1:1 SESSION

Som mentor støtter jeg dig på din rejse. Jeg møder dig med empati og ro, og sammen skaber vi et rum, hvor det også er okay at tale om alt det svære, skamfulde og tunge i livet. Jeg bruger min erfaring med  mindfulness og meditation, samt redskaber jeg har lært på min egen rejse, til at støtte dig bedst muligt. Gennem vores samtaler kaster vi lys på dine mønstre, vaner og blokeringer. Jeg støtter dig i, at skabe en mindful forandring, hvor du med små skridt, åbner op og giver plads til mere ro, lethed og glæde.

Du kan læse mere om hvad en mindful forandring er for noget her.

Når vi som mennesker har mulighed for at snakke åbent omkring vores følelser, uden at blive drømt, så får vi mulighed for at se på os selv med nye kærlige øjne. 

Jeg har en mindful tilgang i vores samtaler, hvilket vil sige, at jeg har fokus på at være lyttende, opmærksom og ikke dømmende. Jeg skaber rummet, hvori din historie kan folde sig ud. Mindfulness og min viden om forandring er mit primære redskab. Men jeg bruger også mit empati og intuition til at forstå, hvad det er du har behov for 

Mit mål er, at du afslutter sessionen med følelse af at blive hørt og være støttet, at du kan se på dig selv med kærlige øjne, samt at du mærker en følelse af indre ro.

 

HVORDAN FOREGÅR SESSIONERNE

Sessionerne foregår enten via Skype eller i naturen

PRIS

1:1 session af 1 times varighed koster 700 kr.

 

Book session her

Du er altid meget velkommen til at ringe eller skrive til mig, hvis du vil videre mere om sessionerne, eller hvis du er i tvivl om vi er et match. Og ønsker du et skræddersyet længere forløb, som passer til dig, så kan vi altid tage en snak omkring dig og dine behov.

SAGT OM NINA